Robert Kiyosaki szerint azonnal Bitcoint kell venned, még mielőtt 300 000 lesz az ára

kiyosaki youtube
Forrás: The Rich Dad Channel YouTube
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az elismert író és Bitcoin-rajongó, Robert Kiyosaki, nemrégiben Twitteren tett közzé egy bejegyzést, amely a Bitcoin árával kapcsolatos optimista előrejelzéseiről szólt. Kiyosaki úgy véli, hogy a Bitcoin jelenlegi árfolyamnövekedése csak a kezdetet, és azt jósolja, hogy az év vége előtt az ár további emelkedést ér el lenyűgöző, 300 000 dolláros szintig. Az író kiemelte, mennyire fontos az azonnali Bitcoin-befektetés megkezdése, és hangsúlyozta, hogy akár kisebb összegek, például 500 dollár is jelentős nyereséget hozhatnak.

99bitcoin-tokens

A Bitcoin emelkedése és zuhanása

Március 5-én a Bitcoin 69 200 dolláros történelmi csúcsra emelkedett. Ezt azonban enyhe csökkenés követte, az értéke 63 000 dollár alá süllyedt. Az ingadozások ellenére a Bitcoin befektetési klímája továbbra is stabil. A Relatív Erősség Index (RSI), amely 58-as értéken áll, kiegyensúlyozott piacra utal – nem túl forró és nem túl hideg.

További betekintések egy olyan piacról árulkodnak, amely bullish a Bitcoin felé. Sikerült a 62 598 dolláros 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) fölé emelkednie, ami a befektetői bizalom egyértelmű jele. Emellett a Doji gyertya minta megjelenése a 69 000 dolláros támaszszint közelében egy olyan piacra utal, amely elgondolkodik és várja a következő lépést.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A befektetési lehetőség

Mindazonáltal a lelkes befektetők nem haboztak megragadni a pillanatot. A 63 000 dollár alá történő rövid visszaesést nem visszaesésnek, hanem lehetőségnek tekintették, hogy több Bitcoint vásároljanak. Ezt az érzést erősíti a Bitcoin visszapattanása az 58 100 dolláros 20 napos exponenciális mozgóátlagról. Ez erős piaci keresletet mutat még akkor is, amikor az árak esnek.

A Bitcoin következő célja, hogy azonnal áttörje a 69 000 dolláros szintet. Ha ez sikerül, egyre valószínűbbnek tűnik az út a 75 000, majd a 80 000 dollárig. Ennek ellenére vannak akadályai ennek a bullish kilátásnak. A medvék megpróbálják megállítani a bikafutást és a kulcsfontosságú 20 napos EMA alá húzni a Bitcoint. Ha nem tudják tartani ezt a szintet, az árfolyam meredeken eshet, talán 49 000 dollárig, az 50 napos egyszerű mozgóátlagig.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index