Két tweet szerint a bikapiac még csak most jön

Kriptomagazin bitcoin bikas jelek
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Hoztunk két érdekes tweetet mára. A Rekt Capital szerint az altcoin hype ciklus alján vagyunk épp, míg PlanB kripto elemző szerint a Bitcoin még csak most fog igazán beindulni.

99bitcoin-tokens

De lássuk őket egyenként.

Altcoin hype ciklus

A Rekt Capital február 10-én közzétett tweetje szerint most járunk épp a hype ciklus alján, és áprilisra fog a ciklus épp tetőzni (várhatóan a Bitcoin felezés idején).

A következő csúcsok szerintük júliusban, októberben és jövő januárban tetőzhetnek.

Ha az általuk felvázolt ciklikusság igaznak tűnik, akkor épp jó időben vagyunk kriptovalutákat vásárolni.

A Rekt Capital egy másik tweetje szerint a BTC épp egy kilövés előtt áll.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

PlanB elemzése szerint még nem jött el a Bitcoin bikafutam

Egy másik érdekes tweet amibe belefutottunk ma, az PlanB bitcoin elemzése.

Szerinte a legnagyobb kriptovaluta még nem lépett be a bikapiacra, hiába érte el a 48 000 dollárt cikkünk írása közben.

Az általa felvázolt színes pöttyös táblázatról jól leolvasható a Bitcoin bikapiacának ciklikussága. Jelenleg még az accumulation, vagyis a felhalmozás időszakát éljük, és ha a képet jól megfigyeljük utána jön a bikapiac (a pirossal jelölt pontok).

A Bitcoin óriásit fut az elmúlt napokban, csütörtökön még csak 43 000 dollárt ért a legnagyobb kriptovaluta értéke, míg mára már 48 ezret.

A bikás jelek tehát már jól látszanak, így áprilisra a 60 000 dollárt akár könnyedén elérheti.

Egyes elemzők és evangelisták előrejelzései szerint 100 ezer dollárt is elérheti év végére a BTC. Egy biztos, ha a hype ciklus és a “felhalmozódási időszak” jelenleg épp egybecseng.

bitcoin arfolyam feb10

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index