Jól vésd be a naptáradba a június 1-et, jön a kriptocunami

kripto cunami
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptopénzek piacán a nagyszabású token-feloldások gyakran jelzik a csökkenő tendenciát, mivel korábban korlátozott eszközök kerülnek forgalomba, növelve a kínálatot és potenciálisan csökkentve az árakat. Ezek a feloldások jellemzően tokenek szétosztását jelentik a csapattagok, szervezetek és korai befektetők, köztük kockázati tőkecégek között.

wiener banner

A következő héten hét token-feloldást terveznek, ami potenciálisan hatással lehet a piacra. Az első a június 1-jére tervezett dYdX (DYDX) token-feloldás, ahol 67,77 millió dollár értékű digitális eszköz kerül forgalomba.

Szintén június 1-jén 30,78 millió dollár értékű 1inch (1INCH) token feloldására kerül sor, ami 98,7 millió tokennel egészíti ki a meglévő 1,15 milliárd 1INCH értékű forgalomban lévő készletet. Továbbá május 29-én a Portal (PORTAL) 30,61 millió token (a teljes kínálat 3,06%-a) feloldására kerül sor, mintegy 26,59 millió dollár értékben.

Továbbá, 33,30 millió Axelar (AXL) token (a maximális kínálat 3,33%-a) június 1-jén kerül feloldásra, becsült értéke 24,28 millió dollár. Ugyanezen a napon a digitális eszközközösség 195,25 millió Skale (SKL) token feloldásának lesz tanúja, körülbelül 17,30 millió dollár értékben.

Úgy tűnik, hogy június 1-je a többszörös token-feloldások napja lesz: 28,88 millió Biconomy (BICO) token kerül forgalomba, 16,47 millió dollár értékben. Figyelemre méltó, hogy június 1-jén 65,08 millió Sui (SUI) token kerül a 2,33 milliárd SUI értékű forgalomban lévő készlethez, 67 millió dollár értékben.

Végül június 2-án 37,41 millió Orbler (ORBR) token kerül forgalomba, összesen 14,73 millió dollár értékben.

Az alábbiakban összefoglaljuk a közelgő tokenfeloldásokat az előzetes dátumokkal együtt, kiemelve a kriptopénzpiacra gyakorolt hatást:

  • Május 29: Portal (PORTAL) – 26,59 millió dollár
  • Június 1.: dYdX (DYDX) – 67,77 millió dollár
  • Június 1: 1inch (1INCH) – 30,78 millió dollár
  • Június 1: Axelar (AXL) – 24,28 millió dollár
  • Június 1: Skale (SKL) – 17,30 millió dollár
  • Június 1: Biconomy (BICO) – 16,47 millió
  • Június 1: Sui (SUI) – 67 millió dollár
  • Június 2: Orbler (ORBR) – 14,73 millió dollár

Bár a kriptopénzpiac már korrekciós fázisban van, a több milliárd dollár értékű új tokenek beáramlása tovább akadályozhatja a jelentős fellendülést.

Forrás: Coinedition

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index