Egy kereskedő 42 millió profitot kaszált köszönhetően a PEPE és az ONDO érméknek

Kriptomagazin pepe erme
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Egy ügyes kereskedő a mém érme befektetésekben elért figyelemre méltó sikereivel hívta fel magára a kriptovilág figyelmét. Portfóliója mindössze egy év alatt 23 millió dollárról 65 millió dollárra nőtt, amivel elképesztő 42 millió dollárt keresett!

99bitcoin-tokens

A Pepe coin, a népszerű békás mém kriptopénz által táplált folyamatos bikafutás közepette a kereskedő lenyűgöző nyereségéről beszélt az internet. De a történet itt még nem ér véget! A Pepe mellett a kereskedő jelentős nyereséget ért el az ONDO-val, az Ondo DAO kormányzati tokenjével való kereskedésben is.

Egy kereskedő nagyot kaszált a PEPE-vel és az ONDO-val

A Lookonchain vezető blokkláncelemző platform szerint a kereskedő figyelemre méltó sikereket ért el a mémérmék kereskedelmével, konkrétan a Pepe Coin (PEPE) érmével. A kereskedő 3,97 billió PEPE tokent vásárolt 2434 Ethereummal (ETH) 2023. november 2. és 2024. február 1. között.

Az intelligens értékesítési stratégiákat felhasználva a kereskedő maximalizálta a PEPE-ből származó nyereséget azáltal, hogy az eladásokat magas árakra “időzítette”. 125 milliárd $PEPE tokent adott el 350 ETH-ért, 1,27 millió dollár értékben, miközben megtartott 3,84 billió PEPE tokent 56,43 millió dollár értékben.

A Lookonchain adataiból kiderült, hogy a kereskedő profitja csak a PEPE-ekből 60 millió dollárt tett ki, ami lenyűgöző, 1203%-os megtérülést (ROI) jelent. Ez azt mutatja, hogy a kereskedő mennyire ügyesen navigál a piaci változásokban és kihasználja a nyereséges eladási lehetőségeket.

pepe eladas profit
Forrás: Lookonchain
Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Az ONDO DAO token kereskedése

A kereskedő ezután tovább bővítve a portfólióját hatalmas sikereket ért el az ONDO-val, az Ondo DAO kormányzati tokenjével is. 7,55 millió ONDO tokent vásárolt 1,9 millió dollárért, és stratégiai eladásokat hajtott végre, 5,8 millió dollár nyereséget zsebelve be.

A Lookonchain elemzése azt mutatja, hogy a kereskedő ROI-ja az $ONDO-ból 288%, ami még inkább aláhúzza a kereskedési képességeit.

ondo kereskedes lookonchain
Forrás: Lookonchain

A PEPE és az ONDO ármozgásai

Jelenleg a PEPE érme árfolyama a visszalépés jeleit mutatja, az elmúlt 24 órában 2,66%-ot esett, 0,00001379 dollárra. Figyelemre méltó, hogy a PEPE nemrég új történelmi csúcsot (ATH) ért el, dacolva a szélesebb piaci trendekkel.

Ezzel szemben az ONDO ára 1,10 dollárra ugrott, ami 11,29%-os emelkedést tükröz az elmúlt 24 órában. A kereskedési volumene 120%-kal ugrott meg, így a piaci tőkeértéke 1,5 milliárd dollárra emelkedett.

Követnéd ezt a kereskedőt?

KM freebitcoin 970 x 250

A Lookonchain threadjének alján megtalálható a kereskedő tárcacíme is, aminek köszönhetően beleleshetünk milyen érméket tart jelenleg ez a kereskedő. Úgy tűnik a jelenlegi árfolyamok mellett közel 49,5 millió dollárnyi nem realizált profit van most a portfolióján, és 6,11 millió realizált profit.

A tárcájában a PEPE teszi ki még mindig a legnagyobb szeletet, követve közel 2,6 millió dollár értékben USDT, és 2,33 millió dollár értékben a DAI érmét.

Emellett IQ, USDC, SingularityNET, Ordiswap, Ethereum, ChainGPT, Chickencoin, NodeAI, Architex, Komputai, Bitcoin, BNB, BTCMEME, Pepemon Pepeballs és még sok más kisebb pozíciót tart. Itt megnézheted a teljes listát. Úgy tűnik a tárcájának nagy részét mém érmék teszik ki, míg az Ethereum, Bitcoin és “hasznosabb” érmék csak elenyésző számban találhatók meg. Tényleg a mém érmék lennének a pénzcsinálás jövője?

tarca 63 millio dollar

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index