Jöhet a Bitcoin “banán zóna”? Kiyosaki hisz benne

Kriptomagazin bitcoin banan zona
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az amerikai vállalkozó és a “Gazdag papa, szegény papa” című könyv szerzője, Robert Kiyosaki, felfedte, hogy első Bitcoin (BTC) vásárlását 6,000 dolláros értéken tette Raoul Pal, a Goldman Sachs egykori vezetőjének bátorítására.

99bitcoin-tokens

Kiyosaki elmondása szerint első 30 BTC vásárlása jelentős hozamot hozott az évek során; ezért hisz Pal azon előrejelzéseiben, hogy a kriptovaluta hamarosan eléri a Banán Zónát.

Raoul Pal Bitcoin “banán zóna” előrejelzése

Múlt héten Raoul Pal a Bitcoin Banán Zónáról beszélt Scott Melker kriptokereskedővel Melker YouTube csatornáján. A Banán Zóna, amit Pal nevezett el így, a pénzügyi piac tartós felívelő ármozgását jelenti.

Pal úgy véli, hogy a Banán Zóna hamarosan bekövetkezik a kriptomarketben, annak ellenére, hogy a digitális eszközök jelentős értékvesztést szenvedtek el. Az interjú során Pal azt jósolta, hogy az emelkedő trend valószínűleg az év vége felé fog bekövetkezni, mivel a kriptoeszközök történelmileg hajlamosak fellendülni az elnökválasztási évek utolsó negyedévében.

A Goldman Sachs egykori vezetője kijelentette, hogy nem számít, hogy a BTC, ether (ETH) és Solana (SOL) hetek vagy hónapok alatt törik át a legutóbbi csúcsokat; a lényeg az, hogy felgyorsulnak.

Kiyosaki tweetjében azt írta, hogy hisz Palnak, mivel professzionális tapasztalattal rendelkezik a Goldman Sachs vezetőjeként. Ezenkívül Pal azt ajánlotta neki, hogy kezdje el Bitcoinba fektetni.

Ez is érdekelhet: A legjobb kripto ICO-k 2024-ben

„Az ő bátorítása miatt vettem 30 Bitcoint 6,000 dolláron. Ma ezek a Bitcoinok körülbelül 60,000 dollárt érnek, és minden hónapban továbbra is vásárolok Bitcoint. Köszönhetően Raoul YouTube leckéinek, megértem, miért lép be a Bitcoin a ‘Banán Zónába’” – mondta Kiyosaki.
Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Kiyosaki: “buy the dip”

Kiyosaki továbbra is figyelmeztetéseket tett a Bitcoinra, mint az emberek pénzére vagy „szabályalapú pénzre”, és a fiat pénzre, mint a kormány pénzére vagy „adósságalapú pénzre”. Arra ösztönözte követőit, hogy halmozzanak fel szabályalapú pénzt, mint a BTC, mert ez gazdagabbá teszi a befektetőket, míg a másik szegényebbé teszi őket.

Ez is érdekelhet: FreeBitco.in vélemények – Ingyen BTC csaptelep

„Tartsátok erősen magatokat, ahogy a Bitcoin felszáll a ‘Banán Zónába’” – tette hozzá.

Közben Kiyosaki két nappal ezelőtt felfedte, hogy várja a Bitcoin árának csökkenését, hogy újra vásároljon. Azoknak, akik félnek a piaci összeomlásoktól, azt tanácsolta, hogy adják el eszközeiket és tartsák meg munkájukat.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index