Igényelhető a Bitbot token

bitbot token igenyles
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A tegnapi napon elérhetővé váltak a Bitbot tokenek igénylésre.

wiener banner

Elolvashatod a hivatalos dokumentációt itt. Vagy követheted az alábbi lépéseket is, ha úgy egyszerűbb:

1. lépés: Menj a hivatalos honlapra: https://bitbot.tg/

2. lépés: Kattints a Claim Token in Bitbot gombra

bitbot token igenyles

3. lépés: Csatlakoztasd a tárcád, ha még nem tetted. Majd add meg a Telegramos felhasználóneved @ nélkül. Ezután a tárcádban alá kell írni a tokenigénylést.

4. lépés: FONTOS: másold ki a generált Claim kódot!

5. lépés: Nyisd meg a BitBot-ot a Telegramon, (a következő képernyőn megjelenik a gomb hozzá) megjelenik majd a /start (de ez most még nem fontos nekünk).

6. lépés: Másold be a generált Claim kódot: claim_…… Ezzel igényleheted a Bitbotos tárcádba a megvásárolt tokeneket.

bitbot igenyles

Ezután megnézheted a Bitbot tárcád is, és benne lesznek a tokenek.

Következő lépésként, ha szeretnél kétféle lekötési mód közül is választhatsz.

Először is kattints az Open Bitbot gombra.

open bitbot

Ezután látnod kell, hogy mennyi tokennel rendelkezel, és a STAKE funkciót.

bitbot tarca

A jelenlegi APY maximum 45%, és két lehetőség közül lehet választani.

A Pool1-ben csupán 30%-os az APY, és ez a kontrakt december 24-én jár le. A másik, a Pool2 közel egy éves kontraktus, erre 45% az APY.

bitbot apy

A hosszú lekötési szerződéssel a token árfolyamát szeretnék stabilizálni. A tárcában látható még a Trade, Market és az Account menüpontok is, ám ezek úgy tűnik, hogy még fejlesztés alatt állnak.

Feltűnhetett még a Bitbot pontok gyűjtése. Népszerűvé vált a különböző közösségi feladatok elvégzése ajándék pontokért, amelyet aztán (feltehetőleg) Bitbot tokenekre lehet majd átváltani. Nagyon hasonló a legtöbb Telegramos token népszerűsítése is, mint jelenleg most a Hamster Kombat.

bitbot earn

A barátok meghívásáért 1000 pontot kaphatunk, a közösségi csatornák bekövetéséért 500-500 pontot, míg a tokenek lekötéséért kapható pontokat egyenlőre titokban tartják.

Ha bármi gond adódna az igénylés során érdemes felkeresni a projekt Telegramos közösségét, ahol a moderátorok tudnak majd segíteni.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index