Hongkongban leszel májusban? Ne hagyd ki a Wiki Finance rendezvényt

Wiki Finance Expo Hong Kong
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A 2024. május 17-én megrendezésre kerül a Wiki Finance Expo Hong Kong 2024 az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb fintech és digitális pénzügyi esemény Ázsiában. A részvétel teljesen ingyenes. Az eseményre szóló belépőjegy tartalmazza a sky100 kilátóteraszra való ingyenes belépést.

ByBit spot banner

A Wiki Finance Expo Hong Kong 2024-ről

A pénzügyi kiállítások és FinTech-konferenciák vezető globális platformjaként a Wiki Finance Expo évente nagyszabású csúcstalálkozókat rendez Szingapúrban, Sydneyben, Dubajban, Hongkongban, Malajziában és Bangkokban. Minden egyes esemény vonzza az iparág figyelmét és elvárásait.

Hongkong úgy döntött, hogy a globális virtuális eszközökkel foglalkozó vállalatok legjobb támaszpontjává válik. Ez az esemény hozzájárul ehhez a célhoz, és elkötelezettek a hongkongi fintech és Web3 ökoszisztéma virágzó építésének és virágzásának támogatása mellett.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

50+ iparági szakértő és döntéshozó vesz részt a rendezvényen

Kiváló lehetőséged lesz arra, hogy 50+ globális fintech iparági vezetőtől hallj meglátásokat és előrejelzéseket; beszélgess 600 innovatív céggel, és megtudd, hogyan használják ezeket a technológiákat az üzlet előrevitelére. Kapcsolatba léphetsz 3000 szakemberrel a világ minden tájáról, hogy bővítsd a hálózatodat, beleértve a projektgazdákat, VC-ket, fejlesztőket, kriptopénz- és devizakereskedőket, fintech-szolgáltatókat és játékosokat.

Egyetlen nap alatt több ezer együttműködési lehetőség nyílhat ki számodra.

Mikor: 2024 Május 17
 Helyszín: Sky100, Hongkong.
Témák: fintech, blockchain, crypto, Web3.0, metaverse, NFT, gameFi, AI
Résztvevők száma: 3000+
Előadók: 50+
Fülkék: 100+

További hírek:

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index