8,9 millió dollár értékben vettek Chainlink érméket – Jön a rally?

chainlink boritokep
Fotó: Freepik
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Chainlink – az intelligens szerződések iparágának kulcsszereplője – a közelmúltban hatalmas vásárlási aktivitást tapasztalt, ami kulcsfontosságú piaci változást jelenthet. Jelentős bálnatranzakciót figyelhettünk meg, hiszen azok 601 949 LINK-et vásároltak 14,81 dolláros átlagáron, összesen 8,9 millió dollár értékben. Ez a vásárlás három tárcára oszlott szét, ami inkább stratégiai lépésre utal, mintsem alkalmi kereskedésre.

megadice banner 970 x 250

A Chainlink grafikonja egy olyan piacról árulkodik, amely egy érdekes fejlemény küszöbén áll. A LINK jelenleg az 50 napos EMA-val kacérkodik, egy olyan mutatóval, amelyet gyakran a bullish és bearish területek közötti demarkációs vonalnak tekintenek. Az 50-es EMA közelsége döntő fontosságú; az 50-es EMA fölé történő határozott elmozdulás felbátoríthatja a bikákat, míg az 50-es EMA átlépésének elmaradása felbátoríthatja a medvéket.

chainlink arfolyam

Jelenleg a LINK a konszolidáció jeleit mutatja, és lassan utat tör magának a kereskedők által köznyelven “rákos” piacnak nevezett, egyértelmű hosszú távú irány nélküli oldalazó mozgásban. Ezt a konszolidációs fázist az jellemzi, hogy az eszköz egy központi árpont körül ingadozik, ami a LINK esetében jelenleg az 50 napos EMA.

A LINK növekedési forgatókönyve valószínűleg azt jelentené, hogy az 50 napos EMA-nál – 14,80 dollár körül – tartaná a támaszt, mielőtt erőteljesen meglódulna az árfolyam felfelé. Ha ez bekövetkezik, megteremtheti a bullish fordulópontot. A következő ellenállási szint a 15,00 dollár közelében található, amelynek átlépése a konszolidációs szakasz végét és egy emelkedő trend kezdetét jelezheti.

Ezzel szemben, ha a LINK nem tudja fenntartani az 50 napos EMA feletti pozícióját, akkor várhatóan tovább csökkenhet az árfolyam és tesztelheti a következő támaszszintet, amely 13,30 dollár körül van. Az ez alá történő esés megerősítheti a csökkenő kilátásokat, és további veszteségekhez (vagy nyereséghez, ha shortoljuk) vezethet.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index