Ezentúl könnyedén ellenőrizheted a MetaMask tárcádból, hogy jogosult vagy-e airdropra

metamask tarca
Fotó: Metamask
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptovaluta bikapiac újbóli felfutásával az airdropok ismét nagy népszerűségnek örvendenek. Számos projekt jelent be új tokeneket nap mint nap, ami nehézzé teheti a felhasználók számára az eligazodást az őket megillető lehetőségek között.

99bitcoin-tokens

E probléma megoldására lépett színre a MetaMask Daylight API integrációjával. A MetaMask állítása szerint az integráció révén a felhasználók “másodperceken belül” ellenőrizhetik az airdropokra és NFT-kre való jogosultságukat több láncolaton keresztül.

De mi is pontosan a Daylight, hogyan működik, és hogyan használható a MetaMaskon belül az airdrop-jogosultság ellenőrzésére?

A Daylight egy eszköz, amely a láncolaton belüli tevékenységek alapján ajánl tranzakciókat a felhasználóknak.

A MetaMask bejelentette a Daylight API integrációját 2023. április 9-én, kedden.

A Daylight “számos társadalmi tényező” segítségével működik. Ezek a tényezők többek között magukban foglalják, hogy birtokol-e a felhasználó a szükséges tokent, birtokol-e kapcsolódó tokent, vagy korábban már mentett-e NFT-t egy adott készítőtől.

Ezekkel a tényezőkkel az eszköz előre jelezheti, hogy a felhasználó jogosult-e airdrop vagy NFT igénylésre több láncolaton át. A Daylight által támogatott hálózatok közé tartozik az Ethereum, Optimism, Arbitrum, Base, Zora és a Polygon.

Így ellenőrizheted az airdrop-jogosultságodat a MetaMaskon a Daylight segítségével:

Lépj a MetaMask Portfólióba: A MetaMask Portfólió egy irányítópultként funkcionál a több hálózaton át tartott kripto eszközeid számára, és a hivatalos weboldalon keresztül érhető el.

Keress rá és nyisd meg az Explore fület: A MetaMask Portfólió megnyitása után navigálj az Explore fülre. Ezt a bal oldali sávban a második opcióként találod meg. Mobiltelefonon a lap tetején található három vízszintes vonalra koppintva érheted el. Kattints rá.

metamask airdrop funkcio

Navigálj az Eligible Airdrop (Jogosult Airdropok) szekcióhoz: Az Eligible Airdrop szekció a képernyő alján található. Mobiltelefonon azonban lefelé kell görgetned, hogy lásd. A Jogosult Airdrop szekció alatt található a Trending NFT (Trendi NFT-k) szekció is. Az eligibilitásodhoz kapcsold a tárcádat. A jogosult airdropjaid azonnal megjelennek.

Az egyes airdrop csempékre kattintva többet is megtudhatsz a tokenekről, és azonnal igényelheted őket.

A Daylight API integráció mellett, amely elsősorban a kripto közösség magját célozza meg, a MetaMask az utóbbi hónapokban számos más funkciót is bevezetett, hogy elősegítse a kriptovaluták szélesebb körű elfogadását. A legutóbbi példa erre az alkalmazás partnersége a Revoluttal a kriptovaluta-fizetések előmozdítása érdekében.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Ezért fontos ez

Az elmúlt hetekben rengeteg új airdrop indult, ami nehézzé teheti a kripto közösség számára, hogy nyomon kövessék vagy tudják, melyikhez jogosultak lehetnek. A MetaMask legutóbbi Daylight API integrációja ígéretet tesz arra, hogy jelentősen egyszerűsíti a dolgokat az alkalmazás több mint 30 millió felhasználója számára.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index