Az “új PEPE” már 2 millió dollárnál jár

pepe unchained fooldal angol
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Pepe Unchained ($PEPU) 19 nap alatt több mint 2,2 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során. Ez a figyelemre méltó eredmény alátámasztja az innovatív projekt iránti növekvő lelkesedést.

99bitcoin-tokens

A Pepe Unchained, amely az Ethereumon működő egyedülálló Layer 2 blokkláncával forradalmasítani kívánja a mémérmék területét. A projekt már az első héten 1,2 millió dollárt gyűjtött össze. Ezt követően mindössze két nap alatt további 660 000 dollár érkezett a projektbe, így a teljes összeg elérte az 1,7 millió dollárt.

Ezzel az emelkedéssel a Pepe Unchained átlépte a 2,2 millió dolláros határt, ami körülbelül 111 000 dolláros átlagos napi beáramlást tükröz.

A Pepe Unchained reflektorfénybe kerülésével sok befektető szemmel tartja a jelentős hozamok lehetőségét, mivel a token jelentős izgalmat generált a piacon, még így a gyengélkedő Bitcoin mellett is, és a $PEPU-t a kriptopiac így egy rejtett gyöngyszemeként pozícionálja.

És, ami a legjobb, hogy az előértékesítés még mindig tart! A befektetők számára ez a legjobb időpont a $PEPU megvásárlására, mivel a token megvásárolható ETH, USDT vagy BNB használatával, de a bankkártyás fizetést is elfogadják.

Jelenleg a $PEPU $0,0082267 dollárért kapható.

Mi a különleges a Pepe Unchainedben?

A Pepe Unchained Layer 2 blokklánca gyorsabb tranzakciókat és alacsonyabb díjakat ígér, ami a jelenlegi kriptotérség két legjelentősebb fájdalmas pontját kezeli.

Valójában a projekt ambiciózus célokat vázol fel, többek között azt, hogy 100-szor gyorsabb legyen az Ethereumnál és jelentősen csökkentse a gázdíjakat.

pepe unchained terv

Ráadásul a befektetők leköthetik a $PEPU tokenjeiket, és egészen lenyűgöző, 1,133%-os APY-t élvezhetnek jutalomként. Ez a grandiózus megtérülés máris jelentős számú korai befektetőt vonzott.

A Twitter és Telegram tagokból álló, egyre növekvő közösséggel a Pepe Unchained, az új Layer 2 mém érme szilárd támogatói alapot épít. Influenszerek és elemzők is felfigyelnek rá, ami tovább növeli a láthatóságát és hitelességét.

Több népszerű YouTuber is felvetette a kérdést – vajon a $PEPU lehet a következő 10x meme érme?

Megnézem a $PEPU érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Pepe-témájú érmék sikere a $PEPU potenciális rallyját jelzi előre?

A Pepe-témájú érmék, köztük az eredeti Pepe ($PEPE) és a Pepecoin ($PEPECOIN), jelentős nyereséget értek el, ami még inkább rávilágít a szektor potenciáljára. A 2023 áprilisában bevezetett $PEPE egy év alatt 465%-ot emelkedett. Eközben a $PEPECOIN elképesztő, 9193%-os növekedést ért el az elmúlt egy évben.

A közelgő token bevezetések közül a $PEPU áll a rali potenciállal rendelkező mémérmék listájának élén.

A Pepe Unchainedet kétszer is auditálták, és ez a fajta átláthatóság bizalmat ad a befektetőknek a projekt legitimitásával kapcsolatban.

pepe unchained tokenomika

Csatlakozz a Pepe Unchained közösséghez az X-en és a Telegramon, hogy naprakész maradj a legújabb eseményekről és bejelentésekről.

A $PEPU megvásárlásához látogass el a Pepe Unchained weboldalára, csatlakoztasd a pénztárcád, és vásárolj ETH, USDT vagy BNB használatával. Az oldalon bankkártyás fizetés is elérhető, ám célszerűbb kriptotárcát használni.

Vásárolj $PEPU-t, és csatlakozz a Pepe szabadon engedését célzó mozgalomhoz!

Megnézem a $PEPU érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index