Az 5 legjobb altcoin, amit érdemes megvenni május 24-én

Kriptomagazin top 5 altcoin majus 24
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A BTC nemrég átlépte a mindenkori csúcsárát, majd hirtelen összeomlott, és most azon töröd a fejed, hogy vajon megéri-e befektetni a Bitcoinba? Több alternatív érme is van, amikbe befektethetsz, de a megnövekedett volatilitás és az átverések miatt a választás kissé nehézzé válik. Egy másik tényező, hogy olyat válassz, amelyiknek magas potenciális megtérülése lehet az elkövetkező időben. Természetesen nem szeretnél szembesül problémákkal pusztán a pánikszerű eladások miatt.

ByBit spot banner

Tehát, ha a legjobb altcoinokat kerested, amit most vásárolhatsz, akkor érdemes megnézni a cikkünket. Természetesen ez nem befektetési tanácsadás, mindenképp végezz saját kutatást, mielőtt befektetnéd a pénzed!

Főleg egy olyan ingoványos iparágban, mint a kriptó, ahol egyik napról a másikra lehetsz milliomos, vagy juthatsz csődbe.

Az 5 legjobb altcoin, amit most érdemes megvenni május 24-én

A kriptopiacok telítettségével különböző altcoinok léteznek, mégsem mindegyikbe érdemes befektetni. Emellett néhányan átmenetileg reflektorfényben vannak. Mégis, a legjobb altcoin kitalálása túlterhelő lehet, ezért itt van pár érme, amit kézzel válogattuk ki.

  1. PlayDoge
  2. Ondo
  3. Sponge V2
  4. Dogeverse
  5. Polygon

Lássuk is őket egyenként.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

1, PlayDoge

A PlayDoge egy “play-to-earn” (P2E) mobiljáték, amely a Doge memét egy virtuális kisállat élménnyé alakítja. A felhasználók gondoskodhatnak egy digitális Doge-ról, etethetik, edzhetik és játszhatnak vele egy Tamagotchi-stílusú környezetben. A játékot a $PLAY token hajtja, amit a játékosok a kisállataikkal való foglalkozás és minijátékok teljesítése során kereshetnek meg.

A PlayDoge ötvözi a nosztalgiát a modern blokklánc technológiával, egyedi játékélményt kínálva mind a gamereknek, mind a kripto rajongóknak. A játék története a kripto világában eltűnt összes Doge-ról szól, amely a PlayDoge alkalmazás felfedezéséhez vezet.

playdoge magyar fooldal

A játékosoknak gondoskodniuk kell virtuális kisállataikról, hogy megelőzzék azok elmenekülését vagy a játék visszaállítását. A PlayDoge alkalmazás, amely elérhető a Google Play és az Apple App Store áruházakban, magas felbontású pixel grafikával, érintőképernyős vezérléssel és közvetlen kisállat interakcióval rendelkezik.

A $PLAY token integrálása valós tétet ad a játéknak, ösztönözve a játékosokat, hogy fenntartsák kisállataik egészségét és részt vegyenek a kalandokban. A token staking lehetőségeket is kínál, reaktív APY jutalmakat biztosítva a birtokosoknak. A PlayDoge közösségi és társas játék aspektusai elősegítik a játékosok közötti interakciót és versenyt, így erős versenyzővé válik a meme coinok világában.

A PlayDoge a legjobb kriptovaluták egyike 1 dollár alatt, így kiváló lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik nagy potenciállal rendelkező alacsony árfolyamú coinokat keresnek.

2, Ondo

Néhány altcoin meredek emelkedésbe kezdtek, míg mások új csúcsárakat jegyeznek, mint például az Ondo, amely az elmúlt 24 órában több mint 15%-ot emelkedett.

Egy ilyen masszív rally után sokan számíthatnak egy medvés visszahúzásra, de ha nagyobb perspektívából nézzük a dolgot, akkor úgy tűnik, hogy ez a token egy újabb emelkedésre készül. Ez akár újabb 40%-os is lehet!

A SEC jóváhagyta a spot ETH ETF-et, ami katalizálta a folyamatban lévő bullish felfelé ívelést, ami egy rövid időn belüli úgynevezett “altseason” spekulációkat eredményezhet. Az ONDO árfolyama több mint 20%-kal emelkedett és elérte az 1,16 dollárt, miután néhány napig 1 dollár alatt konszolidálódott. Ezzel a felgyülemlett bullish momentum segítheti a hónap hátralévő részében a folyamatos emelkedést.

ondo arfolyam maj24

Ahogy a fenti grafikonon látható, az ONDO árfolyama a kezdetektől fogva erős bullish trendet tart fenn. Eközben az árfolyam némi akadályba ütközik az emelkedő párhuzamos csatorna átlagos sávjai fölé emelkedésben. A bikák viszont hamarosan feltolhatják ezeket a szinteket. Az RSI növekszik, és megugorhat, hogy a túlvásárolt szinteken belülre kerüljön. Ez megadhatja a szükséges lökést, de az árfolyam tartózkodhat attól, hogy elérje az 1,5 dolláros felső ellenállási szintet.

Emellett a volumen is lassan felhalmozódik, ami a bikáknak a szükséges lendületet kínálja. Ezért az Ondo árfolyama várhatóan a hónap végéig fenntartja az emelkedő tendenciát, és új csúcsokat regisztrálhat. Az árfolyam június első napjaiban elérheti akár az 1,5 dolláros felső ellenállási szintet is, ami döntő fázis lesz a token számára. Ha a bikák megtartják dominanciájukat, akkor kitörésre kerülhet sor; ellenkező esetben az elutasítás miatt az árfolyam az alacsonyabb támaszszinteket tesztelheti, amíg nem talál egy erős bázist, amely elindítja a visszapattanást.

3, Sponge V2

KM freebitcoin 970 x 250

A Sponge V2, a már létező és bevált SPONGE token továbbfejlesztett változata, jobb lekötési- és hasznossági jutalmakat kínál. A V2 token egyedi terjesztési megközelítéssel rendelkezik; a befektetők csak az eredeti SPONGE érme meghatározott időn belüli megvásárlásával és letétbe helyezésével juthatnak hozzá a SPONGEV2 tokenhez.

spongev2 fooldala

Az esemény egy “Stake-to-Bridge” jutalmazási mechanizmust használ, ahol a V1 tokeneket egy meghatározott időtartamra zárolják, és a finanszírozók a lekötési időszak lejárta után közvetlenül a kriptotárcájukba kapják a SPONGEV2 tokeneket. A projekt csapata 162%-os APY-t kínál jelenleg a lekötési juttatásként.

4, Dogeverse

A kriptopiacot számos kutya témájú mém érme tarkítja. Nem csak a nemzetközi, de magyar kripto médiában is rengeteget lehetett olvasni erről az új krpitóról. A Dogeverse, egy másik ilyen kutyás mém érme, amely felkerül a legjobb 5 altcoin listánkra a mai nap. A Dogeverse az egyik legjobb előértékesítésnek bizonyult 2024-ben, hiszen több mint 15 millió dollárt gyűjtött, és még közel 10 nap hátravan, mire a tőzsdékre kerülhet.

dogeverse 9 nap

A projekt célja, hogy több blokkláncot egy összetartó hálózattá hidaljon át olyan fejlett technológiák felhasználásával, mint a PortalBridge és a Wormhole. A több lánccal való kompatibilitás csökkenti a különböző ökoszisztémák közötti súrlódásokat, ami a befektetők számára előnyös. A DOGEVERSE tokenek passzív jövedelem generálására leköthetők a projekt honlapján. A tokenről itt írtunk részletesebben.

5, Polygon

A Polygon árfolyama több mint 40 napja stabilizálódik a 0,653 és 0,750 dollár közötti tartományban. Az oldalazó mozgás során a MATIC háromszor utasította el a 0,738 dolláros heti ellenállási szint. A negyedik újratesztelés azonban ígéretesnek tűnik, miután lepattant a 0,675 és 0,712 dollár közötti zónáról.

Ha a Polygon árfolyama az 50 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA) támogató szintre fordítja, a befektetők 30%-os bikás előretörésre számíthatnak egészen 0,939 dollárig, ami a március 13. és április 13. között észlelt 54%-os összeomlás 50%-os Fibonacci visszavezetési szintje.

MATICUSDT_0524

Ezt a mozgást támogatja a Relatív Erősség Index (RSI) indikátor is, amely visszatért a túladott szintről, és áttörte az 50-es középvonalat. Most ez a szint támaszként működik, ami a bikás lendület dominanciáját jelzi.

Ugyanez látható az Awesome Oscillator (AO) indikátorral is, amely a nulla középvonal fölé emelkedett, jelezve a lendület eltolódását a medvéktől a bikák felé.

Végszó

Ahogy a cikk elején is írtuk, ez nem befektetési tanácsadás, ám a fent említett 5 érmében valós potenciál rejlik hosszú távon. Természetesen nem minden befektetés sül el jól, és ezért érdemes óvatosnak lenni, és diverzifikálni. Mégis, úgy véljük, hogy ezek az érmék a következő, éppen éledező bikafutam idején nagyot mehetnek.

De persze végezz saját kutatást, és konzultálj egy szakértővel.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index