A Stripe és az Avalanche partnerségbe lépett

stripe avalanche
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Stripe összefogott az Avalanche C-lánccal, és ezzel változást hozott az ellenőrzött felhasználók számára, akik mostantól AVAX-ot vásárolhatnak, és azt egyenesen a pénztárcájukba utalhatják. Ez a frissítés, amely az Ava Labs április 29-i blogbejegyzéséből származik, azt a hírt is hozza, hogy nyolc Avalanche Web3 alkalmazás már összebarátkozott a Stripe platformjával.

megadice banner 970 x 250

Az Avalanche-környezetben dolgozó alkalmazásfejlesztők számára további jó hírekkel szolgálnak. Egy új eszközzel játszhatnak. Egy testreszabható widget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Stripe ügyes beállításának köszönhetően közvetlenül az alkalmazás felületén belül fiatot kriptóra váltsanak.

A kriptóhoz való hozzáférés bővítése innovatív eszközökkel

A Stripe nem csak a vásárlások egyszerűbbé tételénél áll meg. A platformjuk egy teljes körű üzleti infrastruktúra, amely egy ügyes, az Avalanche C-láncot támogató fiat-kripto “onramppal” bővült. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi felhasználók mostantól a tőzsdén keresztül történő átjárás nélkül is elkaphatják az AVAX-ot. Ehelyett belevetik magukat a különböző dAppokba – legyenek azok DEXek, NFT platformok vagy digitális pénztárcák -, és a Stripe widgetjét használják a kripto fixhez.

Az integráció középpontjában a Core, az Avalanche saját fejlesztésű ökoszisztéma tárcája áll, amelyet az Ava Labs fejlesztett ki. A Core tárt karokkal fogadta a Stripe bevezetését, így a felhasználóknak még több lehetőséget biztosítva az Avalanche-eszközök felhalmozására. Szeretnél ACH-, betéti vagy hitelkártyáit használni a pénztárcád feltöltéséhez? A Core gondoskodik rólad. És azok számára, akik szeretnének beugrani, a Core tárca beállítása olyan egyszerű, mint a Gmail vagy Apple ID használata, majd a Core bővítmény vagy a core.app webalkalmazás felé tartva az AVAX megvásárlásához.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Partnerkapcsolatok

A Stripe stratégiája a “hidegindítás problémáját” kezeli, amellyel sok Web3 vállalat szembesül, vagyis azt, hogy a felhasználók túlságosan pénzszűkében vannak ahhoz, hogy tranzakciókat hajtsanak végre. A Stripe platformja ezt úgy oldja meg, hogy minden részletet, például a KYC-t, a fizetéseket, a csalást és a megfelelőséget kezeli, és ezzel szabaddá teszi az utat a felhasználók számára, hogy könnyedén és gyorsan feltölthessék pénztárcájukat AVAX-xal és más támogatott tokenekkel.

Az Avalanche ökoszisztéma partnereinek listája, akik sorban állnak, hogy integrálódjanak a Stripe-pal, olyan, mint az innovatív projektek ki-ki listája. A GoGoPooltól kezdve, amely a likvid stakinggel és minipoolokkal csökkenti a validáló csomópontok üzemeltetésének költségeit, az Avvy decentralizált elnevezési szolgáltatásán át a Pakt “WordPress for Web3”-jáig, amely lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy percek alatt blokkláncplatformokat hozzanak létre. Mások, mint a zeroone, a Halliday, a The Arena, a Shrapnel és a DeFi Kingdoms is beszálltak, és mindegyikük hozzájárul egy gazdagabb, összekapcsolt Avalanche-ökoszisztémához.

Ezek az integrációk a kapcsolatok létrehozásáról és a felhasználók felhatalmazásáról szólnak. John Egan, a Stripe kriptopénzekért felelős vezetője osztja az izgalmat, és megjegyzi, hogy fontos az AVAX hozzáadása a támogatott hálózataihoz. Ez a lépés nagy lépés afelé, hogy még több fogyasztót üdvözölhessünk az Avalanche dApp-ok virágzó világában, és összhangban van a Stripe küldetésével, hogy a Web3 mindenki számára elérhetővé és biztonságossá tegye. Szavai a következők voltak:-

“Izgatottak vagyunk, hogy az AVAX-ot felvehetjük az onramp támogatott hálózatok családjába. Az Avalanche növekvő dApp-ökoszisztémájába való további bekapcsolódás lehetővé tétele a fogyasztók számára szorosan illeszkedik ahhoz a célunkhoz, hogy mindenki számára biztonságossá és egyszerűvé tegyük a Web3 erejéhez való hozzáférést.”

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index