A mém érme piac újraéledésének a Base Dawgz lehet az egyik nagy nyertese?

base dawgz 2 mill
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A meme coin piac újraéled, és a kereskedési volumen 9%-os ugrása fűti az érdeklődést az új, nagy nyereség ígéretével kecsegtető projektek iránt. Az egyik ilyen projekt a Base Dawgz, egy Shiba-Inu inspirálta meme coin, amely gyorsan vonzza a befektetőket, kevesebb mint egy hónap alatt több mint 2,33 millió dollár befektetést gyűjtve az előértékesítésen.

Kucoin 960x200

Ez az erős korai teljesítmény jelentős befektetői étvágyat mutat az új szereplők iránt a dinamikus mém érme piacon.

Base Dawgz: Nyereségek egy ígéretes blokklácon?

A Base Dawgz iránti izgalom fokozódik a Base blockchain növekvő népszerűségének köszönhetően. A hálózat nemrég átlépte a 4 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, és a 24 órás kereskedési volumen 6%-os ugrását tapasztalta, ami a tapasztalt kriptobálnák és az új belépők figyelmét egyaránt felkeltette.

Ez a pozitív lendület éles ellentétben áll más szereplőkkel, mint például a Solana, amelynek 4,616 milliárd dolláros Total Value Locked (TVL) értéke még mindig nem érte el a 2021 végén elért csúcsot. Ezzel szemben a Base 3,98 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet, amely egyetlen nap alatt 6,51%-os növekedést ért el, tovább erősítve pozícióját, mint figyelendő blockchain.

defillama solana tvl

Ez a növekedés különösen vonzó, ha figyelembe vesszük más kutya-tematikájú meme coinok sikerét, ami a piac ezen szegmensének potenciális jövedelmezőségét mutatja. Például a Dogecoin hatalmas, 3,9 millió követőt számláló tábora van az X-en, ami a közösségi projektek erejét mutatja.

Ez is érdekelhet: A legjobb kriptovaluták 2024-ben

Egy másik, a Base alapú kutya-tematikájú coin, a Brett, az elmúlt hónapban 73,65%-os árnövekedést tapasztalt, és elérte az 1,59 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Ezekkel a sikerekkel a háttérben sokan figyelik, hogy a Base Dawgz képes-e kihasználni kutyás báját és robusztus blockchain alapját hasonló, ha nem nagyobb sikerek elérésére.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A hype-on túl: Multi-Chain stratégia és közösségi fókusz

A Base Dawgz több akar lenni, mint egy újabb aranyos kutyás meme coin, amely egy trend farvizén evez. A projekt hosszú távú sikert céloz meg egy több szempontot figyelembe vevő megközelítéssel, amely az elérhetőséget, a biztonságot és a közösségi részvételt helyezi előtérbe.

Ennek a stratégiának központi eleme a Wormhole és a Portal Bridge technológia használata, amely lehetővé teszi a Base Dawgz számára, hogy több blokkláncon is jelen legyen, beleértve a Solana-t, a Binance Smart Chain-t, az Ethereumot és az Avalanche-ot.

base dawgz rolunk

Ez a stratégiai döntés a piaci likviditás növelését és a kereskedés megkönnyítését célozza különböző platformokon, szélesebb befektetői kört vonzva. A multi-chain megközelítésen túl a Base Dawgz kiemelten kezeli a közösségi részvételt növekedési stratégiájának alapvető elemeként.

A projekt tervezi egy „Be Social for Airdrop” kampány indítását, amely $DAWGZ tokenekkel jutalmazza a felhasználókat tartalom létrehozásáért és megosztásáért, elősegítve a tulajdonérzetet és ösztönözve a részvételt.

base dawgz airdrop

A biztonság is kiemelten fontos, a projekt teljes auditáláson megy keresztül, hogy kezelje az esetleges sebezhetőségeket és bizalmat építsen a befektetők körében. Egy részletes ütemterv közösségi eseményeket, tőzsdei listázásokat és egyéb fejlesztéseket tartalmaz, amelyek célja a felhasználók hosszú távú vonzása és megtartása.

Token allokációjának jelentős része közösségi jutalmakra van szánva, és a multi-chain megközelítés az elérhetőség növelése érdekében, a Base Dawgz stratégiailag pozícionálva van, hogy kihasználja a növekvő érdeklődést a meme coinok és a Base blockchain iránt.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index