A Floki megcélozza a 0,002 dolláros árat, na és a PlayDoge?

Kriptomagazin playdoge1 1
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Floki (FLOKI), a világ egyik legnagyobb mémérméje, az utóbbi időben vad hullámvasútra indult.

99bitcoin-tokens

Ahogy belépünk júliusba, egyre több a spekuláció arról, hogy a FLOKI ebben a hónapban áttörheti-e a 0,002 dolláros határt – vagy a token továbbra is oldalazva fog kereskedni.

A FLOKI egy kis szusszanásnyi szünetet tart, de még mindig a legjobban kereskedett mém érme

Nézzük meg közelebbről, hogy hol áll most a FLOKI. A token jelenleg 0,000173 dolláron táborozik, szusszanásnyi szünetet tart a májusi és júniusi volatilis árfolyam-akció után.

Június közepe óta a FLOKI oldalazott, míg más mém érmék emelkedtek. Persze a token a június 5-i történelmi csúcsához képest 50%-ot esett.

De ha kicsit kinagyítjuk, akkor láthatjuk, hogy 2024 eleje óta még mindig 97%-os emelkedést mutat. Nem rossz egy olyan mém érmétől, amely sokkal kevesebb címlapot vonz, mint a PEPE és a WIF.

A technikai fronton a FLOKI a legfontosabb mozgóátlagokkal küzd. Megérintette a 200 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA) támogatásként, de úgy tűnik, nem tudja áttörni az 50 napos EMA ellenállását.

floki arf jul3

Ez a klasszikus tartományhoz kötött viselkedés.

De itt válik érdekessé: a spot volumen 32%-kal, 297 millió dollárra emelkedett, amivel a FLOKI az 5. legtöbbet kereskedett mém érme lett.

És mivel a nyitott érdeklődés 20 millió dollárra kúszik fel, úgy tűnik, hogy a kereskedők egy lehetséges kitörésre készülnek.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A FLOKI elérheti a 0,002 dollárt ebben a hónapban?

Elérheti-e a FLOKI a 0,002 dolláros határt ebben a hónapban?

Nos, bontsuk le a kérdést.

Ehhez a FLOKI árfolyamának 16%-os megugrására lenne szükség. A legtöbb altcoin esetében ez egy meredek emelkedés lenne – de a FLOKI már számtalanszor megtette ezt az ugrást az élete során.

Sőt, a token májusban egyetlen nap alatt még egy ilyen emelkedést is produkált. A közelmúltban a FLOKI csapata felkavarta a kedélyeket.

“Kiszivárogtatták” a közelgő Play-to-Earn (P2E) játékukat, amely még idén elindul.

Arról nem is beszélve, hogy nemrég egy AMA-t tartottak, ahol egy kulcsfontosságú tanácsadójuk megerősítette a hosszú távú fejlesztés iránti elkötelezettségüket.

Úgy tűnik, hogy a FLOKI csapata továbbra is lendületben akar maradni.

A mémérmék piaca azonban az elmúlt hetekben rendkívül kiszámíthatatlan volt.

A FLOKI azonban a vad árfolyammozgások ellenére is az egyik legforgalmasabb mémérme maradt.

Ha a token a 200 napos EMA felett tud maradni, dinamikus támaszként használva azt, akkor a 0,002 dollár nem csak lehetséges, hanem talán elkerülhetetlen.

Milyen más mém érmék tudnak júliusban rallyzni?

Miközben a FLOKI potenciális emelkedése magával ragadja a figyelmet, nem ez az egyetlen meme érme, amely bikásan néz ki.

Vizsgáljuk meg a PlayDoge (PLAY) érmét, egy újoncot, amely az előértékesítési fázisban egyre nagyobb teret nyer.

A nosztalgia találkozik a kriptovalutával a PlayDoge – az új P2E mém érme segítségével.

A PlayDoge hihetetlenül jól kezdte az életciklusát. De ez nem csak egy újabb haszontalan mémérme. Emlékszel a ’90-es évekbeli Tamagotchi háziállatokra?

playdoge hello tasty

Most képzelj el egy olyan kutyát, ami egy Doge, és ahelyett, hogy csak életben tartanád, kriptót is keresel vele. Ez a PlayDoge dióhéjban.

Eteted, minijátékokat játszol vele, cserébe pedig PLAY-t – a PlayDoge natív BEP-20 tokent – keresel.

Ez egy keverék a gyermekkori nosztalgia és a kriptopénz jutalmak között.

A PlayDoge azonban sokkal többről szól, mint a P2E játékról.

A PlayDoge ökoszisztéma rendelkezik egy staking protokollal is, amelynek éves hozamát 111%-ra becsülik.

Már több mint 169 millió PLAY tokent zároltak ebben a protokollban – még a projekt hivatalos indulása előtt.

És mivel a teljes token-készlet 12%-át a staking juttatásokra különítették el, a fejlesztők egyértelműen a passzív jövedelemre összpontosítanak.

playdoge tokenomika

Jelen állás szerint a PlayDoge előértékesítése több mint 5,3 millió dollárnyi finanszírozást hozott.

A PLAY tokenek ára az előértékesítés során fejenként 0,00515 dollár, de ez az ár néhány naponta emelkedni fog, így ösztönözve a befektetőket a korai beszállásra.

A PlayDoge Telegram-csatornájának tagjai nagyon örülnek ennek a kedvezményes belépési árnak.

Ha a projekt folytatni tudja a jelenlegi pályáját, akkor komoly esély van arra, hogy a FLOKI-hoz hasonlóan egy bikás júliust is megélhet.

Megnézem a $PLAY érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index