“A Dogecoin az emberek, míg a Bitcoin a gazdagok kriptója” – állítja Elon Musk

Kriptomagazin dogecoin tesla
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Elon Musk a legutóbbi sajtótájékoztatón megerősítette, hogy a Tesla hamarosan lehetővé teszi a Dogecoin fizetéseket. Elmondta, hogy a DOGE hamarosan a Tesla vásárlás egyik hivatalos fizetési módjává válik. Azonban nem adott meg pontos időpontot arról, hogy a Tesla mikor teszi lehetővé a Dogecoin fizetéseket.

megadice banner 970 x 250

A milliárdos a texasi “We Are Giga” rendezvényen beszélt, és nyíltan kifejezte támogatását a Dogecoin iránt. Több száz ember előtt beszélt a színpadon, és a tömeg felhördülése és éljenzése közepette azt mondta: “Dogecoin to the moon”.

 

A milliárdos kifejtette, hogy támogatja a Dogecoin-t, mivel az a szegény emberek pénze. Hangsúlyozta, hogy a gazdagok Bitcoint vásárolnak, de az átlagemberek Dogecoint vesznek. A DOGE-t “az emberek kriptopénzének” nevezte, és támogatja a mém valutát, mivel a hétköznapi emberek felnéznek rá.

“Mikor lehet Dogecoinból Teslát venni?” – kérdezte egy résztvevő Muskot. A vállalkozó azt válaszolta: “Egyszer majd szerintem lehetővé kell tennünk ezt”. Hozzátette: “Sokan nem tudják, miért támogatom a Dogecoin-t. Miközben a Tesla gyárban sétálgattam, egy csomó átlagos srác azt mondta: ‘Hé, tudod támogatni a DOGE-t’. Még a SpaceX-nél is, a gyárakban dolgozó emberek, a hétköznapi srácok azt mondták: ‘Kérlek, támogasd a DOGE-t’.

“Azt mondtam, hogy tudod mit, a DOGE az emberek kriptója. Támogatni fogom. Sok gazdag ember támogatja a Bitcoint, de én a Dogecoin-t fogom támogatni. Tudjátok mit, a Dogecoin nektek (az átlagembereknek) szól, és én támogatni fogom” – mondta az éljenző tömegnek.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index