3 kriptó, amely ellophatja a showt a Bitcoin elől 2024-ben

memeinator token
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptopénzek piaca a múlt heti volatilitást bullish diagrammal zárta, mivel a Bitcoin (BTC) a 72 ezer dolláros történelmi csúcsra emelkedett. A cikk írásának idején 70 936 dolláron kereskedtek vele.

dogeverse banner

Az AI tokenek és a mém érmék, amelyek létfontosságúak a széleskörű piaci rally befolyásolásában, a folyamatban lévő rally közepette a trendek dominálására készülnek.

bitcoin arfolyam marc 12
Fotó: Coingecko

A BTC nagyon bullishnak tűnik a közeli felezésével a horizonton. A Render (RNDR), a Memeinator (MMTR) és a Dogecoin (DOGE) azon altcoinok közé tartozhatnak, amelyek valószínűleg a következő hónapokban a piacokat fogják mozgatni.

Render (RNDR)

A Render Network egy Ethereum-alapú számítógépes grafikai hálózat, amely videókat és képeket készít nagy számítási teljesítmény felhasználásával.

Az AI-központú platform lehetővé teszi a stúdiók és a művészek számára, hogy hozzáférjenek a csúcskategóriás számítógépes grafikai feldolgozáshoz, bérbe véve az extra számítógépes teljesítménnyel rendelkező magánszemélyektől.

render arfolyam marc 12
Fotó: Coingecko

Az RNDR a Render ökoszisztémán belül a kormányzati token szerepét tölti be, amely különböző előnyöket kínál a felhasználóknak. A résztvevők költségbarát felhőszolgáltatásokat élvezhetnek.

Ráadásul a Render Network zökkenőmentesen kezeli a trükkös és hatalmas projekteket, biztosítva a fokozott skálázhatóságot és rugalmasságot.

Az RNDR a cikk írásának idején 11,29 dolláron kereskedett, és február óta megduplázta az árfolyamát.

A mesterséges intelligencia szektorban zajló fejlesztések és a várható piaci szintű rally valószínűleg rekordmagasságba emeli a Render árfolyamát az elkövetkező napokban és hónapokban.

Kereskedj a ByBit-en

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Memeinator: valódi hasznosság a memecoin szektorban?

A Memeinator egy másik mém token, amely a várható rally során jelentős mozgásokra van kilátásban. Azzal a szándékkal, hogy a játékos kedvű kriptósoknak egy tematikus érmét kínáljon hasznossággal és masszív marketingtevékenységgel.

A profitvadász befektetők már több mint 6,275 millió dollárt fektettek be a folyamatban lévő MMTR előértékesítésbe. Ez megerősíti az eszköz indulás utáni lendületébe vetett bizalmukat.

A projekt Meme Warfare játéka egy intuitív hálózatot mutat be a felhasználók fokozott bevonása érdekében.

memeinator fooldal

A Memeinator csapata különböző közelgő fejlesztésekkel rendelkezik, hogy megfeleljen a kivételes hasznosságának és értékének. Az innovatív lekötési modell például az egyik legjobb passzív hozamot kínálja a kriptopénz-iparágon belül.

Továbbá, az AI-központú Memescanner masszív gazdasági rendszert biztosít deflációs stratégiákkal a terjeszkedés és a fenntarthatóság garantálása érdekében.

MMTR 2024-ben

A Memeinator valószínűleg ellopja a show-t 2024-ben, figyelembe véve a piaci időzítést. Gyorsan fogyó ICO-ja a végső visszaszámláláshoz közeledik, és az altcoin meg fogja lovagolni a felezés által vezérelt optimizmust az árnövekedés érdekében.

memeinator token

A történelem azt mutatja, hogy a bikák minden egyes Bitcoin felezés után megerősítik dominanciájukat. A Dogecoin például az előző esemény után az aggályok ellenére is berobbant.

Az elemzők arra számítanak, hogy a Memeinator egyedi megközelítése és felhasználási esetei miatt a széles piaci hullámzás során is jobban teljesít majd.

Látogass el a Memeinator oldalára

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin az eredeti mém érme, és a 2013-as bevezetése óta bizonyította ellenálló képességét. Elemzők leírása szerint az áprilisi BTC felezés előtt az egyik legjobb megvásárolható eszközök közé sorolják.

A DOGE 2021-ben csillagászati emelkedéseket regisztrált, mivel a bikák uralták az összpiacot.

Továbbá a Dogecoin vonzza az új kriptósokat, mivel egyszerű, szórakoztató és elérhető az olyan vezető platformokon, mint az eToro, ByBit, Binance stb. A DOGE élénk közössége továbbra is aktív maradt azzal a céllal, hogy a mém tokent 1 dollárra hajtják.

Mivel a kriptopénz-ipar a felezés közeledtével új befektetők beáramlására számít, a Dogecoin hatalmas árfolyam-emelkedéssel lophatja el a show-t. Vajon a DOGE az elemzői várakozásoknak megfelelően hamarosan eléri az 1 dollárt?

Kereskedj a ByBit-en

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index