A ByBit Pre-Market-en elérhető lesz a Hamster Kombat

HMSTER_premarket_en
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Hamster Kombat (HMSTR) lesz a legújabb projekt, amely elérhető lesz a Bybit Pre-Market Trading platformján.

99bitcoin-tokens

Mi is az a Hamster Kombat (HMSTR)?

A Hamster Kombat egy tap-to-earn Telegram játék, amelyben a felhasználók HMSTR érméket bányászhatnak egy virtuális kripto tőzsde menedzselésével.

Pre-Market kereskedési ütemterv a Hamster Kombat (HMSTR) számára

  1. Kezdési idő: A HMSTR Pre-Market kereskedése 2024. július 8-án, 10:00 UTC-kor kezdődik.
  2. Szállítási ütemterv: A szállítási ütemterv részleteit hamarosan közzéteszi a ByBit.

Pontkereskedési tippek

  1. Az általad jelenleg birtokolt tokenek pontok. A ByBit segít majd átalakítani a pontmegrendeléseket rendes tokenrendelésekké, miután a projektcsapat bejelenti a hivatalos átváltási arányt.
  2. Amint a projektcsapat bejelenti az átváltási arányt, pontmegrendelései automatikusan átalakulnak rendes tokenmegrendelésekké ugyanolyan összértékkel. Azonban a megrendelés ára és a mennyisége a bejelentett átváltási arány alapján kerül kiigazításra.
  3. Abban az esetben, ha a projektcsapat módosítja az átváltási arányt a szállítás előtt, a rendszer automatikusan elvégzi a szükséges módosításokat a megrendelés részleteinek frissítéséhez.
  4. Ritka esetekben, a befejezett megrendelések törlésre kerülhetnek előre nem látható körülmények miatt. Ilyen esetekben minden pénzeszköz automatikusan visszatérítésre kerül az eredeti fizetési módszeredre, hogy megelőzzék a pénzügyi veszteségeid.
  5. Miután a pontmegrendelések rendes megrendelésekké alakulnak, az eladóknak rendelkezniük kell a megfelelő mennyiségű tokennel az Unified Trading Account (UTA – Egyesített Kereskedési Számla) a szállítási időre. A vásárlók a megfelelő mennyiségű tokent kapják meg sikeres szállítás esetén. A platform nem támogatja a pontok tokenekké történő közvetlen átváltását. A ByBit felhívja a figyelmed, hogy kerüld a pontok UTA-ba történő befizetését.

A HMSTR tokenek Pre-Market platformon való szereplése jelentős előrelépést képvisel a projekt életében, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy még a Spot kereskedés előtti időszakban hozzájuthassanak a HMSTR tokenekhez. Ez az exkluzív hozzáférés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korán rögzítsék HMSTR tokenjeik vásárlási/eladási árait, és innovatív előrelépést jelentsen kereskedési kínálatunkban.

További információkat a Bybit weboldalán vagy a Bybit App legújabb verzióján kaphatsz majd.

Ha még nem regisztráltál, akkor az alábbi gombon megteheted azt, és ezzel támogatva a Kriptomagazin.hu működését.

Regisztrálok a ByBit-re

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index