A Binance új mérföldkövet ért el: 200 millió felhasználó

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Binance, a kereskedési volumen alapján a legnagyobb kriptopénz tőzsde, nemrégiben elérte a 200 millió felhasználós mérföldkövet, megduplázva ezzel a felhasználói bázisát alig több mint 2 év alatt. A tőzsde a közelmúltban egy X poszton keresztül ünnepelte az eredményt, megosztva háláját a közösség tagjaival.

ByBit spot banner

A mérföldkő miatt a Binance kijelentette, hogy a platform továbbra is az 1 milliárdos határ elérésére törekszik, és kijelentette: “A támogatásotok a szívverésünk az 1 milliárd felhasználóig vezető utunkban”.

A kriptotőzsde útja az elmúlt években hullámvasút volt a szabályozási bizonytalanságokkal és jogi kihívásokkal. A SEC és a CFTC pereskedése a céggel szemben, valamint Changpeng Zhao korábbi vezérigazgató távozása és az azt követő bebörtönzése voltak a Binance nagy válságai ebben az időszakban. E káosz közepette azonban a Binance megszerezte a felhasználók nagyszámú támogatását, ami a platform vezető szerepét mutatta a kriptotérben.

A Binance vezérigazgatója, Richard Teng csatlakozott a cég ünnepléséhez, üdvözletét tolmácsolva a felhasználóknak. Elismerte, hogy a sikeres út a közösség támogatásának köszönhető. A posztja így hangzott,

Elértük a 200 millió felhasználószámot Binance! Ez a mérföldkő nem lett volna lehetséges Nélkületek – hihetetlen közösségünk nélkül. Szívünk mélyéből köszönjük nektek. Az út az 1 milliárd felhasználóig folytatódik. Építsük tovább együtt.

Ezzel a Binance ismét bebizonyította domináns pozícióját az iparágban, amelyet más tőzsdék nem tudnak kikezdeni. Az olyan vezető tőzsdék, mint a Coinbase és a Bybit sokkal kevesebb felhasználóval büszkélkedhetnek, 98 millió, illetve 30 millió felhasználóról számolnak be.

Ez is érdekelhet: A legjobb kriptovaluták 2024-ben

Ha még nem regisztráltál a platformra, akkor azt ezen a linken keresztül megteheted.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index