A Binance volt főnöke könyvet írhat a börtönben

changpeng zhao
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Binance és az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma közötti jogi huzavona a közelmúltban zárult le, és az alapító és korábbi vezérigazgató, Changpeng Zhao régóta várt elítélésével ért véget. A szélesebb körű várakozásokkal ellentétben azonban CZ mindössze négy hónapos börtönbüntetést kapott.

megadice banner 970 x 250

A Binance korábbi vezérigazgatója most, hogy bőséges szabadidő áll majd a rendelkezésére, új vállalkozásokat fedezhet fel.

A Binance volt főnöke könyvet ír

Changpeng Zhao május 12-én csatlakozott a Binance társalapítója, Yi He által kezdeményezett, könyvekkel kapcsolatos témához, és utalt arra, hogy az elkövetkező hónapokban esetleg könyvet ír.

Zhao, aki az elítélése óta több időt tölt a közösségi médiában, szemtelenül válaszolt az X-felhasználó Omobola Oduntan tweetjére, amely a Binance volt vezérigazgatójának könyvére vonatkozó várakozását fejezte ki. “Lesz egy kis “csendes időm” a közeljövőben. Ezt fogom felhasználni arra, hogy írjak valamit”kommentálta a poszt alatt.

https://twitter.com/cz_binance/status/1789503928909894130

A Binance volt vezérigazgatójának szavai azt követően hangzottak el, hogy az ítélethirdetés után megfogadta, hogy jogi kihívásait követően több oktatási vállalkozásra fog összpontosítani, többek között egy tanulási platform létrehozására, amelyen hátrányos helyzetű fiatal diákok számára ingyenes alapfokú oktatásban részesülhetnek.

Míg CZ nyilatkozatai könnyedek voltak, Yi He társszerzőként írta alá üzenetét, utalva arra, hogy milyen részletekkel fog foglalkozni a lehetséges könyv.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Ez lenne Changpeng Zhao emlékirata?

Annak ellenére, hogy CZ közelmúltbeli történetét a szabályozási kihívások jellemezték, kétségtelenül továbbra is a kriptoipar befolyásos alakja marad.

A Jiangsu tartománybeli szerény kezdetektől a Binance megalapításáig, a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének megalapításáig a kereskedési volumen alapján, Zhao útja a sikerhez egy inspiráló történet, amely megszilárdítja státuszát a kriptoipar egyik hőseként.

Ha könyvet ír, Zhao betekintést nyújthat az útjába, amely során a kripto ipar egyik legbefolyásosabb alakjává vált, akinek az értékét körülbelül 33 milliárd dollárra becsülik. Emellett CZ könyve értékes útmutatást nyújthat a feltörekvő iparági vezetők számára a szabályozási kihívások leküzdéséhez, a valós életből származó tapasztalatokból merítve.

Zhao vitathatatlanul a harmadik legbefolyásosabb személy a kriptobizniszben Satoshi és Vitalik után, és egy memoár vagy önéletrajz valószínűleg meleg fogadtatásban részesül az iparág nagy részétől.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index