3 évig türelmesen várt, 1 milliót profitált

Kriptomagazin shiba inu profit
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A türelem rendkívüli megnyilvánulása során egy kripto kereskedő a 2700 dolláros befektetéséből 1,1 millió dollárt csinált, mivel több mint három évig tartotta a Shiba Inu (SHIB) tokeneket – írja a BitcoinSistemi.

Kucoin 960x200

A befektető eredetileg 2021. január 31-én vásárolt mintegy 48,1 milliárd SHIB-et. A vásárlás az Uniswap decentralizált tőzsdén történt, és a befektetőnek 2 Wrapped ETH-ba (WETH) került, ami akkoriban körülbelül 2700 dollárnak felelt meg.

Miután három és fél évig szunnyadt, a befektető regnap reggel eladta a SHIB portfólióját, amikor a token ára 0,000026 dollárra emelkedett. Az eladás értéke 1,1 millió dollár volt, ami 47 592%-os növekedést jelent az eredeti befektetéshez képest. Ez az eredeti befektetés 419-szeresét jelentő nyereséget jelent.

A Shiba Inu a Dogecoin (DOGE) versenytársaként indult 2020 végén. A mém érme, amely eleinte nem hozta a várt teljesítményt, hihetetlen teljesítményt mutatott a 2021-es év bikafutamban, különösen 2021 végén. A cikk írásakor a SHIB 70%-kal alacsonyabb szinten kereskedik, mint az általa 2021 októberében megdöntött történelmi árrekord, ám azért így sem csinált rossz kereskedést vele.

Mi a helyzet most a Shiba Inu-val?

A Shiba Inu (SHIB) ökoszisztéma újabb mérföldkőhöz érkezett: a Shibarium nevű layer-2 hálózat megközelítette az 5 millió blokkot. E fejlemény ellenére a Shiba Inu árfolyama egy ideje langyos, ami kétségtelenül aggasztó a SHIB közösség tagjai számára.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Shibarium hamarosan eléri az 5 millió blokkot

A Shibariumscan adatai azt mutatják, hogy a Shibarium hálózaton lévő blokkok száma meghaladja a 4,9 milliót, és közeledik az 5 milliós határhoz. Ezek a blokkok a hálózaton feldolgozott összes tranzakciót tartalmazzák. Egy ilyen mérföldkő azért jelentős, mert rávilágít arra, hogy milyen messzire jutott a Shibarium.

shiba inu adatok

A Shiba Inu árfolyama azonban nem reagált pozitívan erre a fejleményre. A mém érme jelenleg csökkenő tendenciát mutat, ami vélhetően más láncbeli mérőszámoknak köszönhető, amelyek medvés kilátásokat festenek számára. A CoinGecko adatai azt mutatják, hogy a SHIB kereskedési volumene több mint 20%-kal csökkent az elmúlt 24 órában, ami arra utal, hogy a befektetők nem érdeklődnek a mém érme iránt.

A Shiba Inu égési aránya is több mint 26%-kal csökkent az elmúlt hét napban, ami jelentős, tekintve, hogy ezek a tokenégetések a múltban hozzájárultak a meme érme árfolyamának emelkedéséhez. Érdekes módon az égési arány csökkenése részben a Shibarium hálózaton történő csökkenő napi tranzakcióknak köszönhető.

A napi tranzakciók a layer-2 hálózaton már jó ideje a legalacsonyabb szinten vannak, a Shibarium ebben a hónapban csak egyszer regisztrált 20 000 feletti napi tranzakciót. A Shibarium összértékének (TVL) csökkenése szintén a Shiba Inu ökoszisztémába vetett bizalom hiányára utal a befektetők körében. A DeFiLlama adatai szerint a Shibarium TVL értéke jelenleg 2,2 millió dollár, ami az idén márciusi 3,9 millió dolláros csúcsértékhez képest csökkent.

A Shiba Inu on-chain mérőszámai bullish képet festenek

Néhány más láncbeli mérőszám bullish képet fest a SHIB számára, és azt sugallja, hogy a legutóbbi visszaesés csupán egy egészséges visszaesés. Az IntoTheBlock piackutató platform adatai azt mutatják, hogy a Shiba Inu az utóbbi időben jelentős nettó hálózati növekedést könyvelhetett el, ami azt jelenti, hogy egyre több felhasználó fogadja el a mém érmét.

shib intotheblock bullish

Eközben az IntoTheBlock adatai azt is mutatják, hogy a Shiba Inu bálnák még mindig nagyban fogadnak a mém érmére, az elmúlt napokban a Nagy tranzakciók közel 4%-os növekedése volt tapasztalható. Ez nagyon pozitív fejlemény a Shiba Inu számára, mivel az ilyen nagy tranzakciók árfolyam-emelkedést indíthatnak el a mémérme számára.

Eközben a SHIB fundamentumai erősek, a vezető fejlesztő Shytoshi Kusama nemrég felvetette egy Shiba Inu Spot ETF lehetőségét. A Coinbase International Exchange szintén nemrég jelentette be, hogy a Shiba Inu örökös határidős ügyleteket is támogatni fogja a platformján. A kereskedés hivatalosan május 30-án kezdődik.

shib arfolyam maj27

A cikk írásának időpontjában a SHIB a CoinGecko adatai szerint 0,00002553 dollár körül kereskedik, ami az elmúlt 24 órában csökkenést jelentett.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index