2-5x profit ezzel a 3 érmével júniusra

Kriptomagazin usdc bearamlas
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A vezető kriptovaluták az elmúlt héten továbbra is gyenge árfolyamokat regisztráltak, ami azt eredményezte, hogy a piac konszolidált szakaszba lépett. Ezt követően a befektetők megnövelték az alacsony tőkeértékű altcoinok mennyiségét a portfólióikban, ami az érdeklődés átállását jelzi ezen kriptotokenek felé.

Kucoin 960x200

A low-cap altcoinok növekvő bullish hangulatával tervezel befektetni ezekbe a kriptopénzekbe, hogy maximalizáld a profitodat a kriptopiac konszolidációs szakaszában?

A Coinpedia összegyűjtötte a 4 legjobb alacsony tőkeértékű altcoint, amelyek ebben a hónapban felülmúlhatják a top kripto tokenek teljesítményét.

Botto (BOTTO)

A Botto egy AI-vezérelt decentralizált, művészek által irányított közösség. A 2021. október 8-án indított projekt révén hetente 350 műalkotás születik. A szavazatokon keresztül visszajelzéseket gyűjtenek a Botto művészeti motorja számára. Idővel a Botto olyan művészetet hozott létre, amelyet a közösség irányít és kormányoz.

A 0,9351 dolláros kereskedési árával, 47,30 millió BOTTO token keringő készletével és 44,22 millió dolláros piaci kapitalizációjával a 682. helyet biztosította a globális kriptopiaci listán.

Pozitívum, hogy a Botto árfolyama az elmúlt napon belül körülbelül 3%-kal, az elmúlt héten pedig 17,84%-kal nőtt. Továbbá, idén 297%-ot emelkedett, ami kiemeli az altcoin bullish kilátásait az elkövetkező hetekben, így a lista egyik legjobb választásává vált.

Hol kereskedhetsz vele? Uniswap, Mexc, és CoinEx.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

DUKO (DUKO)

A Solana szerződésre épülő Duko token a memecoinból merített ihletet. Az idén február 14-én indított altcoin gyorsan felhívta magára a kriptotér figyelmét, aminek eredményeképpen jelentős emelkedést könyvelhetett el.

A DUKO árfolyama az elmúlt 24 órában körülbelül 20%-kal, az elmúlt hét napban pedig 129,51%-kal növelte az értékelését. Ráadásul a bevezetése óta több mint 68%-os nyereséget könyvelhetett el, ami a befektetők növekvő érdeklődését jelzi iránta.

Hol kereskedhetsz vele? A Duko a legtöbb tőzsdén elérhető, így a Gate.io-n, Raydiumon, a MEXC-n, és a Bitget-en.

duko piacok

Grok (GROK)

Az Ethereum blokkláncra épülő Grok projekt egy mesterséges intelligencia (AI) blokklánc, és három MVP segédprogrammal rendelkezik, amelyek a wall-E rajzoláson, egy GPU-n és egy kriptovaluták szerződésszkennerén alapulnak.

A cikk írásakor a Grok kriptó ára 0,0154 dollár volt, és 6,32 milliárd GROK token volt forgalomban. A 97,59 millió dolláros piaci kapitalizációval ez az altcoin a 487. helyet biztosította magának a globális kriptopiaci listán a piaci kapitalizáció alapján.

Ráadásul a Grok érme árfolyama az elmúlt napon 1,25%-ot, az elmúlt héten pedig körülbelül 10%-ot emelkedett. Továbbá, az elmúlt 30 napon belül 44,32%-ot ugrott, és 132,34%-os éves hozamot (YTD) ért el.

Hol vehetsz Grok kriptót? Ahogy a képen is látható a Grok elérhető sok helyen: Uniswap, MEXC, Gate.io, HTX, Bitget.

grok piacok

MileVerse (MVC)

KM freebitcoin 970 x 250

Egyedülálló nyilvános blokklánc, amely számos innovációval integrált. Továbbá az Unspent Transaction Output (UTXO) & Proof-of-Work (POW) modelleken alapul, amelyek úttörően magas teljesítményt kínálnak alacsony díjakkal és magas szintű decentralizációval.

Figyelemre méltó, hogy az altcoin az elmúlt napon belül 7%-ot, az elmúlt hét napban pedig 257%-ot tett hozzá. Továbbá, az elmúlt hónapban 266,30%-ot emelkedett, és éves szinten 381,55%-os nyereséget könyvelhetett el, ami rávilágít az MVC árfolyamával kapcsolatos bullish hangulat növekedésére a piacon.

Hol kereskedhetsz vele? A MileVerse két viszonylag kisebb tőzsdén érhető el a CoinGecko adatai szerint: a Bithumb és a Coinone.

Következtetés

A low-cap altcoinok árfolyam-ingadozása jelentős emelkedést regisztrált az elmúlt napokban, ami rávilágít a befektetők növekvő érdeklődésére. Ez jó belépési pont a befektetők számára, hogy ezeket az altcoinokat halmozzák, hogy maximalizálják a nyereségüket az elkövetkező időszakban.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index