100 ezer dollárt keresett ezzel a mém érmével egy befektető, ám balszerencséjére lemaradt az 1 millió dolláros profitról

Kriptomagazin solana
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Egy shatter.sol címmel rendelkező felhasználó megvásárolta a BOME meme tokent a Solana hálózaton, és egy nap alatt több mint 100 000 dollárt keresett, de lemaradt az 1 millió dolláros profitról.

wiener banner

A Lookonchain on-chain adatai szerint március 13-án a kereskedő 170,25 millió Book of Meme (BOME) jelet vásárolt 50 Solana-ért (SOL), ami a tranzakció idején 8500 dollárt ért. Másnap a kereskedő eladta az eszközöket 767 SOL-ért, ami körülbelül 130 000 dollárt ért.

Egy nappal később a Coingecko szerint a token árfolyama 0,00005 dollárról 0,00671 dollárra emelkedett – közel 600%-kal. Potenciálisan a shatter.sol körülbelül 950 000 dollárt kereshetett volna, ha ezen az áron adta volna el az érméket – jegyzi meg a Lookonchain.

bome meme coin

A közösség megosztott volt, az egyik felhasználó “elkótyavetyélt generációs vagyonnak” minősítette az üzletet, míg egy másik szerint “a profit az profit”.

Elja kriptoinfluencer más spekulációkra is felhívta a figyelmet a BOME-val kapcsolatban. Egy ismeretlen személy 5,5 milliárd meme tokent vásárolt mintegy 71 500 dollár értékű SOL-ért. Néhány napon belül ezekből az eszközökből 5,7 millió dollár lett.

Egy másik X felhasználó, Sunday Funday becenév alatt, hasonló összegért SOL-ban vásárolt BOME-t jelentett.

Márciusban a mémérmék népszerűsége közepette megnövekedett hálózati aktivitás az Ethereumon a díjak kétéves csúcsra emelkedéséhez vezetett. A március 2. és március 9. közötti időszakban a tranzakciós díjak volumene a mainneten elérte a 193 millió dollárt.

A 2023 végén, a kripto bikafutás előtt indított új mémérmék jelentős hozamot termelnek a korai befektetőknek. A Lokonchain szerint egy kereskedő több mint 23 millió dollárt kereshetett volna a kevéssé ismert Dogwifhat (WIF) tokenen, ha nem adja el a bikafutás kezdete előtt. Ehelyett a kereskedő 142 000 dollár értékű érmét adott el.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index