Ezt jósolja a ChatGPT 4o a Shiba Inu számára 2024-re

Kriptomagazin shiba inu bika medve
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

2024-ben egy ponton a mémérmék voltak a kriptopénzek csúcstartói, a kriptopiac 10 legjobban teljesítő érméjének szinte mindegyikét ők adták. Ebben az időszakban több régebbi érme is új történelmi csúcsot (ATH) ért el, vagy legalábbis nagyon közel került a régi csúcsokhoz.

megadice banner 970 x 250

Az újabb mémérmék is kivételesen magasan futottak, és új, egyik napról a másikra meggazdagodó sztorikat generáltak, bár akadtak balhék és régimódi átverések is.

Bár májusban némileg megnyugodott a helyzet, a mémérmék továbbra is népszerűek és viszonylag erősek, és kevés olyan érdekes, mint az egyik legjelentősebb kriptovaluta, a Shiba Inu (SHIB).

Ezt az összefüggést szem előtt tartva és az új frissítés által inspirálva konzultáltunk az OpenAI mesterséges intelligencia (AI) zászlóshajó platformjának legfejlettebb verziójával – ChatGPT-4o-val – arról, hogy a SHIB hogyan boldogulhat 2024 hátralévő részében.

SHIB árfolyam-elemzés a ChatGPT 40-tól

A Shiba Inu közelmúltbeli teljesítményének és jelenlegi körülményeinek elemzése után a ChatGPT egy spekulatív forgatókönyvet dolgozott ki – amely nagyrészt a bármely kriptopénz számára általában pozitívnak tekintett tényezőkön alapul -, hogy 2024 végére árfolyam-elemzést adjon a SHIB számára.

Az AI szerint amennyiben a SHIB új felhasználási eseteket talál és profitál a technológiai fejlesztésekből – esetleg a szélesebb körű Ethereum (ETH) blokkláncon -, akkor – amennyiben a kriptopiaci hangulat stabil marad és a szabályozási környezet nem romlik – 2024 végére elérheti a 0,000035 dollár körüli értéket. De sok a ha a történetben.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A ChatGPT bullish forgatókönyvet kínál a SHIB számára

A ChatGPT azt is elismerte, hogy az alapforgatókönyvében felvázolt tényezőknek lényegesen nagyobb hatása is lehet – különösen, ha a kriptoközösség rendkívül aktívvá válik a közösségi médiában, például az X-en, ezzel segítve a Shiba Inu népszerűsítését.

Ilyen körülmények között az AI úgy véli, hogy a SHIB 2024 vége előtt elérheti a 0,000080 dollárt.

ChatGPT SHIB end24 bull
Forrás: Finbold / ChatGPT

Tekintettel a Shiba Inu folyamatos elkötelezettségére a további fejlesztés iránt – amit legutóbb a ShibaSwap érkezése a Shibariumba példázott -, egy olyan innovációvezérelt rally, mint amilyet részben a ChatGPT felvázolt, továbbra is lehetséges és hihető a mémérme számára.

ChatGPT egy medvés forgatókönyvet vázol fela Shiba Inu számára

A nagy nyelvi modell (LLM) azonban arra is figyelmeztetett, hogy a kriptopénzek, és különösen a mémérmék továbbra is egy sor veszélynek vannak kitéve.

A ChatGPT legfejlettebb modellje az általános volatilitást, a fokozott szabályozási nyomást, a technológiai visszaesést és egy szélesebb körű gazdasági visszaesést – például recessziót – emelte ki, mint különösen aggasztó területeket.

ChatGPT SHIB end24 bear
Forrás: Finbold / ChatGPT

Az AI arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben az ilyen tényezők kombinációja összeadódik, a Shiba Inu jelentős áreséssel nézhet szembe, és december végére akár 0,000010 dollárig is csökkenhet.

A Shiba Inu iránti bizalom gyengülésének lehetséges példája, hogy egy ismeretlen “bálna” nemrégiben mintegy 3 billió SHIB-et utalt át közel 75 millió dollár értékben a Robinhood (HOOD) tőzsdére.

Egy ilyen átutalás azt jelezheti, hogy a mém érme közelgő teljesítményébe vetett bizalom elvesztését és az eladási szándékot, amíg az árak még viszonylag magasak.

A ChatGPT értékeli a lehetséges szélsőséges kimeneteleket

KM freebitcoin 970 x 250

Végül a ChatGPT választ adott arra is, hogy a kriptoipar és a kriptopiac közelmúltbeli fejleményei alapján lát-e bármelyik irányba valószínűtlen szélsőséges forgatókönyveket.

Bár az AI mindkét bullish irányt – amely nagyjából ugyanazokon a tényezőkön múlna, mint a többi bullish forgatókönyve, bár megint csak mindegyiknek nagyobb hatása lenne -, amely szerint a SHIB az év végére elérné a 0,000150 dollárt, úgy értékelte, hogy a szélsőségesen bearish forgatókönyve valószínűbb.

A ChatGPT szélsőségesen medvés forgatókönyve – amely szerint a Shiba Inu mindössze 0,000001 dollárra esne – hasonló csapások sorozatától függ, mint az általánosabb pesszimista forgatókönyv, bár az AI konkrétabbnak bizonyult a lehetséges technikai problémák tekintetében, és azokat kifejezetten biztonsági problémaként nevezte meg.

Mi a következő lépés a SHIB számára?

Míg a ChatGPT előrejelzései hosszú távra összpontosítanak, és bepillantást nyújtanak a SHIB egész 2024-es kereskedésének lehetséges eredményeibe, az elemzők és a szakértők május közepén általában optimistának bizonyulnak a mémérmével kapcsolatban.

Május közepén Ali Martinez megosztotta a Shiba Inuval kapcsolatos elemzését az X-en, jelezve, hogy az – amennyiben a csökkenő párhuzamos csatorna fölé törik 0,00002444 dollárnál – hamarosan 0,00002954 dollárig rallyzhat.

Ugyanebben az időben egy másik kripto szakértő, Nebraskangooner úgy értékelte, hogy a SHIB legutóbbi teljesítménye egy közelgő bullish kitörés nagy valószínűségét jelzi.

Van “jobb” lehetőség a Shiba Inunál?

A Dogeverse, egy új, egyedülálló cross-chain képességekkel rendelkező mémérme jelentős izgalmat kelt a piacon. A Dogeverse az eredeti mémérme, a Dogecoin többláncú megfelelője kíván lenni, és a legnépszerűbb blokkláncok közül haton (a Bitcoin kivételével) indul.

dogeverse fooldal

Felismerve a blokkláncok közötti éles versenyt, amelyek azért versengenek, hogy a mémérme bevezetések vezető platformjává váljanak, a Dogeverse azzal különbözteti meg magát, hogy minden fontosabb láncon jelen van. Láncok közötti hídképességei tovább növelik vonzerejét, így “szupererőkkel rendelkező Dogeverse”.

A Dogeverse jelenleg előértékesítésben van, és már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, ezzel erős versenyzőként pozicionálva magát a most megvásárolható legjobb kriptók között. Az érdeklődő befektetőket arra ösztönzik, hogy a hivatalos indulás előtt gyorsan cselekedjenek.

Megnézem a Dogeverse érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index