Bitcoin árfolyam – A K33 Research szerint további esés várható

Kriptomagazin shiba inu bika medve
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Bitcoin árfolyama az elmúlt 24 órában 3%-kal emelkedett, és a cikk írásakor 57.827 dollárért kereskedett.

ByBit spot banner

Július 9-én javult a hangulat, miután Jerome Powell, a Federal Reserve elnöke azt mondta, hogy a Fed még nem áll készen a kamatcsökkentésre, arra hivatkozva, hogy “több jó adatra” van szükség ahhoz, hogy növeljék a bizalmat abban, hogy az infláció ellenőrzés alatt van.

Eközben a BTC-bikák a meggyőződés hiányát mutatják, a K33 Research arra figyelmeztet, hogy a BTC az alacsony 50 000 dolláros tartományba zuhanhat.

Vetle Lunde vezető elemző szerint a harmadik negyedév gyenge szezonális trendjei nem kedveznek a Bitcoin számára, hozzátéve, hogy eladási nyomást gyakorol a lefoglalt BTC-t eladó német kormány, valamint a Mt. Gox visszatérítések folyamatban lévő elosztása.

Mintegy 75 000-118 000 BTC-t (4,3-6,8 milliárd dollár) kell majd felszívnia a piacnak a nyár folyamán, ami várhatóan októberig tartó hullámzó piaci viszonyokhoz vezet – mondta Lunde.

Bitcoin árfolyam-előrejelzés

A Bitcoin árfolyama ezen a héten fellendülést táplál, és egymás után magasabb csúcsok sorozatával büszkélkedhet zöld gyertyákkal. Ezzel a sorozattal a Bitcoin árfolyama leküzdötte az 57 543 dolláros 78,6%-os Fibonacci retracement szintnek köszönhető ellenállást.

A volumenprofil zöld csomópontjai alátámasztják a bullish feltevést, ami bullish hangulatot sugall a piacon. Mindazonáltal a BTC továbbra is erdőben marad, figyelembe véve a relatív erősség index (RSI) és a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) medvés kilátásait.

Mivel az RSI az 50-es küszöbérték alatt van, a MACD pedig még mindig negatív tartományban van, a medvék még mindig szót kapnak. Ha az ő akaratuk érvényesül, a Bitcoin árfolyama az 57 543 dolláros támasz alá csúszhat. Potenciálisan akár az 53.185 dolláros támaszig, a piaci tartomány aljáig is lemehet.

bitcoin usd jul10

Súlyos esetben a csökkenő trend egészen az 50 000 dolláros pszichológiai szintig terjedhet, ami igazolja a K33 Research előrejelzését.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Fordított eset

Másrészt a megnövekedett vételi nyomás tovább küldheti a Bitcoin árfolyamát északabbra, a Fibonacci Arany Zónába hatolva. Tekintettel arra, hogy ez egy rendkívül volatilis zóna, csak a fölé való menekülés tenné a BTC-t éretté a vásárlásra. Kivéve, ha valaki Bitcoin maxi, akit az a meggyőződés vezérel, hogy mindig jó alkalom a BTC megvásárlására (mint Michael Saylor).

Mindazonáltal a határidős kereskedőknek, akik hosszú pozíciókat szeretnének felvenni a BTC-re, meg kell várniuk, hogy a Bitcoin árfolyama stabil gyertyazárást rögzítsen 65,772 dollár felett. Ezt a 38,2%-os Fibonacci retracement szint jelöli ki.

Nagyon bullish esetben a nyereség magasabbra is kiterjedhet, hogy a 68.746 dolláros 23,6%-os Fibonacci retracement szintnek köszönhető ellenállást megtörje. Ezen a blokádon túl az úttörő kriptopénznek esélye lenne arra, hogy visszaszerezze a 74 000 dolláros szint közelében lévő csúcsát.

Eközben a befektetők özönlenek a 99Bitcoins (99BTC), a legújabb Bitcoin-származék tokenre, amely sok kriptós influencer szerint parabolikus emelkedésre készül.

A Bitcoin egy ígéretes alternatívája

A 99Bitcoins egy régóta működő oktatási platform, amely egy új Learn-to-Earn jutalmazási modellt használ.

A 99Bitcoins 2013-ig nyúlik vissza, amikor BitcoinWithPayPal.com néven indult. Az egykor egyszerű domain, a projekt valódi Web2 modellé fejlődött, és most a $99BTC tokenjével átáll a Web3-ra.

99bitcoins tanulj es keress

A projekt a tanulást a gamifikáció és a ranglistás jutalmazási rendszer egyedülálló keverékével ösztönzi. Ezzel a mechanizmussal a felhasználók tanulási tapasztalatait kézzelfogható előnyökkel ösztönzik.

A token tulajdonosok 99BTC-t le is köthetik, ami 705%-os éves hozamot jelent. Eddig több mint 1,5 milliárd tokent kötöttek le.

A befektetők a 99BTC tokent jelenleg 0,00113 dollárért vásárolhatják meg. Azoknak, akik szeretnének részt venni az előértékesítésben, nem érdemes túl sokáig várniuk, mert pár nap múlva újabb árfolyamemelésre kerül sor.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index