A Solana-árfolyama a jelentős összeomlás küszöbén áll?

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A piacvezető Bitcoin árfolyamával, amely a 70 000 dolláros szint közelében lebeg, a kriptopénzpiac konszolidált szakaszba lépett, és a top altcoinok hasonló tendenciát mutatnak, mivel semleges árfolyam-akciót tapasztalnak a portfóliójukban.

99bitcoin-tokens

Ráadásul a Solana érme továbbra is küzd azért, hogy az árfolyamát az 180 dolláros ellenállási szint felett tartsa, ami növekvő medvés befolyást jelez a kriptotérben. A befektetők aggódnak a befektetéseik miatt, olyan kérdésekkel, mint “Vajon a SOL árfolyama valaha is visszamegy felfelé?” és “Él még a Solana token?”.

A SOL árfolyama a jelentős összeomlás küszöbén!?

Annak ellenére, hogy a kereskedési volumen 70%-os növekedését regisztrálta, a Solana árfolyama továbbra is semleges tendenciát mutat, mivel az elmúlt napon belül 0,10%-os korrekciót, az elmúlt héten pedig 0,18%-os korrekciót regisztrált.

Azonban 165,83 dolláros kereskedési árfolyamával és 72,86 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával a Solana kriptotoken továbbra is tartja pozícióját, mint az 5. legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján.

Olvasd el ezt is: Feltörekvő kriptovaluták – Felkapott, forró kriptók

Az egyszerű mozgóátlag (SMA) folyamatosan ellenállásként működik az árfolyamgrafikonon. Ugyanakkor nagy esélyt mutat a pozitív átmenetre, ami vegyes hangulatot sugall a kriptotérben.

A technikai indikátor, az RSI sikeresen visszavágja a felét, ami erős bullish hangulatot jelez a piacon. Továbbá, az átlag nagy valószínűséggel bullish konvergenciát mutat az 1D időkeretben, ami arra utal, hogy a SOL érme árfolyama tovább fog emelkedni az elkövetkező időben.

solana arf jun3

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Solana árfolyam felfelé fog menni?

Ha a bikák a támogató zóna felett tartják az árat, akkor a SOL árfolyam ezen a héten tesztelni fogja az 180 dolláros ellenállási szintet. Az ár ezen a szinten való megtartása megteremti a feltételeket ahhoz, hogy a Solana megpróbálja tesztelni a felső ellenállási szintjét, ami a 204 dolláros szint az elkövetkező időben.

Olvasd el ezt is: 2-5x profit ezzel a 3 érmével júniusra

Ezzel szemben, ha a Solana érme árfolyamának nem sikerül visszanyernie a lendületet, akkor tesztelni fogja a 155 dolláros támasz szintjét. Sőt, ha a medvék továbbra is hatalmat szereznek a bikák felett, a SOL kriptó a következő hetekben a 126 dolláros alsó támaszszintje felé fog zuhanni.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index