A Bitcoin vonat elhagyta az állomást, újabb magasságokba repülhet

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kereskedő, aki pontosan megnevezte a 2021-es kriptopiaci összeomlást, most úgy véli, hogy a Bitcoin sokkal magasabb árak felé tart.

dogeverse banner

A Dave the Wave álnéven ismert kriptoelemző az X közösségi médiaplatformon osztja meg 144 800 követőjével azt a grafikont, amely felvázolja a piaci tőkeérték alapján a legnagyobb kriptoeszköz lehetséges forgatókönyvét a következő egy évre vagy még többre.

A grafikon szerint a BTC 2024 első negyedévében 70 000 dollár körüli szintre ugrik, majd az év közepére 35 000 dollár körüli szintre korrigál, mielőtt 2025 elejére 180 000 dollárig emelkedne. Az elemző először novemberben osztotta meg a grafikont, de a múlt hétvégén újra közzétette.

dave bitcoin
Forrás: Dave the Wave/X

Dave egy olyan grafikont is megosztott, amely azt sugallja, hogy a BTC elhagyta a logaritmikus növekedési görbe (LGC) “vételi zónáját”, egy olyan befektetési modellt, amelynek célja a Bitcoin piaci ciklusának csúcs- és mélypontjainak előrejelzése, miközben kiszűri a rövid távú volatilitást.

Ezen kívül a grafikon azt jelzi, hogy a BTC egy emelkedő trend közepén van a Dave hullám 70 000 dolláros célértéke felé vezető úton.

Dave the Wave szerint,

“Piaci viselkedés: az emberek mindig akkor lesznek érdekeltek a vásárlásban, amikor az ár magas…. ahelyett, hogy racionálisan és viszonylag alacsonyan vásárolnának.

Miután jóval több mint egy éve a BTC LGC vételi zónában vagyok, majd a kiszállás, majd az újbóli látogatás és az újabb kiszállás után csodálkozom, hogy az emberek megkérdezik tőlem, hogy jó-e az idő a vásárlásra”.

dave bitcoin vasarlasi zona
Fotó: Dave the Wave/X

A Bitcoin a cikk írásakor 49 452 dolláron kereskedik. A kriptokirály az elmúlt héten közel 15%-ot, az elmúlt hónapban pedig több mint 17%-ot emelkedett.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index