Az XRP lehetőséget kínál arra, hogy hihetetlenül gazdagok legyünk?

Kriptomagazin xrp token
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az XRP viszonylag stagnáló árfolyama ellenére a token továbbra is bullish érveket képvisel. Ezúttal az XRP közösség egyik tagja utalt egy felsővezető által készített klipre, hogy emlékeztesse a közösséget a tokenben rejlő potenciálra az alulteljesítéssel kapcsolatos aggodalmak közepette.

dogeverse banner

Az XRP lehetőséget kínál arra, hogy hihetetlenül gazdagok legyünk?

Versan Aljarrah, az XRP közösség egyik prominens tagja nemrég megosztott egy klipet az X (korábban Twitter) platformon. A klipben a Miles Franklin vezérigazgatója, Andy Schetman érvel az XRP mellett, és arról, hogy az lehetővé teheti mindenki számára, hogy “hihetetlenül gazdaggá” váljon. Megjegyezte, hogy az XRP ára lehetővé teszi, hogy bárki “szerény összegű pénzt” dobjon be, és mégis jó hozamot érjen el.

Schetman beszélt a de-dollárosodásról is, és figyelmeztetett arra, hogy el kell fogadni, vagy “elszaladnak a változások”. Azt javasolta, hogy az olyan tokenek, mint az XRP, “nagyszerű alternatívát jelentenek az amerikai dollárral szemben“. A de-dollarizáció az a folyamat, amelynek során a világ eltávolodik az amerikai dollártól, mint fő tartalékvalutától.

Érdekes módon az XRP-t már régóta az egyik olyan valutaként vetítik előre, amely leválthatja az amerikai dollárt mint a világ tartalékvalutáját. A Bitcoinist nemrég arról is beszámolt, hogy a Ripple célja az volt, hogy az XRP elérje ezt a pozíciót. Eközben az elemzők azt jósolták, hogy az XRP hihetetlen nyereséget fog látni, amikor ez megtörténik.

Schetman tehát erre utalhatott, amikor megemlítette, hogy az XRP bárkit hihetetlenül gazdaggá tehet, mivel jobb alternatívát nyújt az amerikai dollárral szemben.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Az XRP közösség egyre türelmetlenebb

Schetman videójának újbóli felbukkanása egy olyan időszakban történik, amikor az XRP közösség egyre frusztráltabb a kriptotoken alulteljesítménye miatt. A Bitcoinist beszámolt arról, hogy egy “MackAttackXRP” néven ismert közösségi tag felhívta a Ripple vezérigazgatóját, Brad Garlingouse-t, és figyelmeztette őt a közösség nyugtalanságára.

Ez a lépés ismét rávilágít egyes közösségi tagok azon meggyőződésére, hogy a Ripple keze van az XRP alulteljesítésében. Az XRP-párti kripto YouTuber Jerry Hall már korábban megemlítette, hogy szerinte a kripto cég elnyomja a token árfolyamát a havi XRP eladásaival.

Eközben az XRP közösség is felszólította a Ripple-t, hogy égesse el a letétbe helyezett XRP tokenjeit, hogy növelje az értéküket. A Ripple technológiai igazgatója (CTO), David Schwartz azonban kifejtette, hogy egy ilyen lépés nem hozna “valódi előnyöket”.

Bárhogy is legyen, nyilvánvaló, hogy a közösség kezdi elveszíteni a türelmét, és szüksége van arra, hogy az XRP mielőbb valamilyen bullish momentumot mutasson, különben egy olyan tendenciát indíthat el, amelyben a közösség tagjai elkezdik kidobni a tokenjeiket.

A cikk írásakor az XRP-vel 0,52 dollár körül kereskednek, ami több mint 2%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

xrp arfolyam feb13

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index