3 kriptó, amellyel áprilisban 100 dollárból 1000 dollárt csinálhatsz?

Kriptomagazin 100 dollarbol ezer dollar
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptopénz univerzumot elnézve, mindenképpen jobb, ha nyitva tartjuk a szemünket. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy hosszú idő óta ez lehet a legfontosabb hónap a kriptopénzek számára, mivel jelentős piaci mozgások várhatóak, amelyet főként a Bitcoin felezési eseménye által hajtanak.

megadice banner 970 x 250

A közelmúltbeli piaci visszaesés egyébként azt is biztosította, hogy számos kriptovaluta jelenleg az éves csúcsok alatt van, ami különböző forgatókönyveket és többféle vásárlási lehetőséget nyit meg az értékkereső befektetők számára.

Végül pedig április fontos lehet a meme coinok szempontjából, egyrészt azért, mert hamarosan újak jelennek meg a Solana (SOL) blokkláncán, másrészt pedig azért, mert valamelyik prominens influencer – például a milliárdos Elon Musk – talán valami meme coin témájúval rukkol elő április 1-jére…

Mindezeket a szempontokat szem előtt tartva úgy gondoltuk, hogy kiemelünk három olyan kriptovalutát, amelyek április hónapban akár 10-szeres emelkedést is produkálhatnak: a Bitcoin, a Cardano és a Bitbot.

Bitcoin (BTC)

Bár a Bitcoin már 2024 folyamán is jelentős emelkedést produkált a fent említett feleződés miatt, és áprilisban is valószínűleg ez lesz a hírekben a főszereplő. Ez az esemény csökkenteni fogja a bányászok jutalmát, és jelentősen megnehezíti a fennmaradó BTC-készlet bányászatát.

Bár az ára már most is magas, a történelem arra tanít minket, hogy a következő hónapokban a Bitcoin jelentősen emelkedhet, hiszen a korábbi feleződések után az ára tízszeresére vagy akár százszorosára nőtt, függetlenül attól, hogy mi volt a kiindulási pont.

bitcoin marc27

Még ha a rali nem is lesz olyan jelentős, mint a múltban, a Bitcoin a közelmúltban 67 000 dollár körül stabilizálódott – egy rövid 70 000 dollár feletti kitérő után -, és a 2024-re vonatkozó árcélok összességében továbbra is bikásak, egyes iparági szakértők pedig odáig mennek, hogy azt spekulálják, könnyen átlépheti a fontos pszichológiai küszöböt, a 100 000 dollárt.

A Bitcoin az elmúlt hét napban néhány visszaeső pillanat ellenére +10,20 százalékkal, az elmúlt egy hónap elemzésében pedig +36,63 százalékkal emelkedett. Az összehasonlítás még meghökkentőbb, ha figyelembe vesszük, hogy a világ legfontosabb kriptopénze 2024 eleje óta jelentősen, 67,27%-kal emelkedett az évről évre (YTD), a jelenlegi 69 062 dolláros árfolyamának köszönhetően.

Ingyen Bitcoinra vágysz? Próbáld ki a FreeBitco.in oldalt, ahol óránként pörgethetsz és nyerhetsz egy csekély mennyiségű Bitcoint.

freebitcoin nagy nyeremeny

Kereskedj a ByBit-en

Tőkéd veszélyben van!

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Cardano (ADA)

2023 végétől a Cardano (ADA) erős árfolyam-emelkedést ért el, amelynek köszönhetően az októberi 0,24 dollárról e cikk írásakor 0,63 dollárra emelkedett. A kriptopénz elkezdte kialakítani az erős rallyk mintáját, amelyeket korrekciók követtek, amelyek végül újabb és még nagyobb rallykhoz vezettek.

Ha a Cardano továbbra is követi azt a pályát, amely már eddig is 80%-os emelkedést hozott 52 hét alatt, és 2024-ben 6,43%-kal emelkedik, akkor hamarosan a régi, 2,80 dollár feletti történelmi csúcsok visszaszerzése lehet a célja.

cardano marc27

Több fejlemény is arra utal, hogy egy ilyen lökés már folyamatban van. A Cardano Plutus v1 és v2 okosszerződések száma folyamatosan növekszik, és 2024 első negyedévében négyszeresére nőtt a hozzáadások száma a 2023-as év egészéhez képest.

Emellett az ADA iránt széleskörű és nagy érdeklődés mutatkozik, amit az is bizonyít, hogy a Cardano 2024. január 1-je óta naponta átlagosan 2000 új tárcával bővült.

Kereskedj a ByBit-en

Tőkéd veszélyben van!

BitBot

A Bitbot egy úttörő Telegram kereskedési bot, amely büszkén áll a dobogón, mint a világ első, nem custodial Telegram kereskedési botja. A Wall Street-i kereskedőkből és blokklánc-szakértőkből álló csapat által létrehozott Bitbot a legmodernebb AI technológiát használja fel a komplex on-chain adatok átvizsgálására. Ez lehetővé teszi a robot számára, hogy kiszűrje az ígéretes, alacsony tőkeértékű és előértékesítésű tokeneket, így biztosítva, hogy a kereskedők a gyors ütemű kriptopiacon az élen járjanak.

Ami még fontosabb, hogy ez az egyetlen Telegram kereskedési bot, amely nem letéti pénztárca-biztonságot kínál, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy csak a kereskedések végrehajtása után mondjanak le a pénzeszközökről, anélkül, hogy a felhasználói pénzeszközöket a platformon tartanák. Ez a biztonsági intézkedés megvédi a Bitbot felhasználóit a Telegram kereskedési botokkal általában együtt járó kockázatoktól.

bitbot fooldala

Emellett fejlett MEV- és rögtönzés elleni funkciókkal is fel van szerelve, amelyek célja, hogy megvédje a befektetőket a tranzakciós költségeket manipuláló és a projekteket átverő botoktól.

A biztonsági intézkedéseknek ez a koktélja a Bitbotot és a BITBOT tokenjét azonnal a konkurencia fölé helyezi, és szépen beállítja magát, hogy uralja a piacot, amely már most több mint 1 milliárd dollárt ér, annak ellenére, hogy alig egy éves.

Más Telegram kereskedési botokkal ellentétben a Bitbot egy teljes ökoszisztémát kínál a kriptokereskedők segítésére. Néhány a főbb funkciók közül:

  • 100%-os szuverenitás az eszközök felett: Te ellenőrzöd a privát kulcsaid. A nem letéti API technológiát a Knightsafe támogatja, így garantálva a biztonságot és az önállóságot.
  • Közösségi bevételmegosztás: A Bitbot token tulajdonosok a legjobb kripto hozamokat kapják, és a kereskedési díjak akár 50%-át is megkaphatják jutalomként a birtokuk alapján.
  • Gem Scanner: A Bitbot több száz előértékesítést szűr át a mesterséges intelligencia segítségével, hogy kiszűrje az ígéretes befektetési lehetőségeket, így a legjobb kripto hozamot nyújtja.
  • Snipe the Trade: Ez egy teljesen automatizált kereskedési funkció, amelyet a felhasználók testre szabhatnak, hogy a legjobb gázárakat kapják.

Megnézem a Bitbot előértékesítést

Tőkéd veszélyben van!

Bitbot árfolyam-előrejelzés

A Bitbot nagy figyelmet kapott a közösségtől, közel 100 ezer követővel büszkélkedhet az X-en (Twitter) és 20 ezerrel a Telegram-csatornáján. Az Unibot közelmúltbeli teljesítménye a jól dokumentált biztonsági rések ellenére további betekintést nyújt a befektetők számára. Például az Unibot, amely 2023 júniusában 17,56 dolláron indult a tőzsdéken, jelenleg 30 dollár körül kereskedik. Ami azonban még csábítóbb minden potenciális Bitbot befektető számára, az az Unibot előértékesítésből származó nyereség. A korai Unibot befektetők több mint 200-szoros nyereséget értek volna el, ha az Unibot tavalyi csúcspontján adták volna el érméiket.

https://twitter.com/Official_Bitbot/status/1771161012516864157

Hasonló a helyzet a Banana Gun esetében is. A cikk írásakor 85 millió dollár körüli piaci tőkeértékkel a korai előértékesítő befektetők közel 60-szoros nyereséget értek volna el, ha az eddigi legmagasabb érték körül – ebben a hónapban 40 dollár alatt – adták volna el.

A Bitbot-ot megkerestül emailben pár kérdéssel az előértékesítéssel kapcsolatban, ám egyenlőre még nem kaptunk választ.

Természetesen a múltbeli eredmények nem garantálják a jövőbeli profitot. Mindenképp végezz saját kutatást mielőtt befektetnél egy projektbe!

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index