FLOCKERZ: A decentralizált közösségi erő

flockerz fooldala
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A FLOCKERZ elnevezésű, vadonatúj mém érme a decentralizáció új útjait nyitja meg. A FLOCKERZ ugyanis felhatalmazza a közösségét, hogy döntsön a projekt fontos ügyeiben, szemben más projektekkel, ahol a döntésekről gyakran csak egy kis csoport határoz.

cryptoallstars banner

A “The Flock” néven ismert közösség kezébe veszi a kezdeményezést, és meghatározza a projekt irányát. Az alábbiakban megmutatjuk, mi a célja ennek a mém érmének, és mi különbözteti meg a többi hasonló projekttől.

A Flocktopia ereje: Valódi decentralizáció

A Flocktopia a FLOCKERZ decentralizált autonóm szervezete (DAO). Ez a DAO hozza meg a projektet érintő döntéseket, nem pedig csak néhány bennfentes. A Flocktopiában minden egyes tulajdonos döntéshozó lehet, hiszen a részvétel közvetlen hatást gyakorol a FLOCKERZ sorsára. Legyen szó akár a projekt fontos előrelépéseiről, akár új funkciók bevezetéséről vagy marketing kezdeményezésekről, a tulajdonosok szavazásukkal FLOCK tokeneket kereshetnek.

Ez egy olyan projekt, amelyben a közösség valóban a projekt motorja. A FLOCKERZ esetében minden egyes szavazat számít. Ráadásul a Vote-to-Earn platform az elkötelezettséget jutalmazza, így a felhasználók FLOCK tokeneket kereshetnek azzal, hogy szavaznak a legújabb javaslatra, vagy segítenek meghatározni a következő fontos lépést.

Érdekes lehet: Memecoin szuperciklus: Valóság vagy képzelet?

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A FLOCKERZ céljai és tervei

A FLOCKERZ útja még csak most kezdődik, de az ütemtervében több ambiciózus feladat is szerepel.

A bevezetés előtt a FLOCK szerződés biztonságának ellenőrzése egy Nest Security Audit segítségével kiemelten fontos lépés. A FLOCKERZ előértékesítése hivatalosan ezen a ponton kezdődött el.

A következő lépésben a projekt a FLOCK kiterjesztésére fókuszál. Ebben az időszakban a vállalat a marketing tevékenységekre összpontosít, hogy minél szélesebb körben elterjessze a projekt és a token hírét.

flocktopia

Tervezik az Ethereum hálózat integrálását is, majd a FLOCK tokent globális kriptovaluta tőzsdéken kezdik jegyezni. Ebben az utolsó szakaszban vezetik be a Vote-to-Earn mechanizmust is.

A FLOCK tokenomika célja a korai támogatók jutalmazása és a projekt hosszú távú életképességének biztosítása. A FLOCK tokenek egy részét (20%) a korai előértékesítésben részt vevő vásárlóknak tartják fenn, míg további 25-25 százalékot a FLOCK DAO trezor és a lekötési juttatások számára különítenek el. A zökkenőmentes tőzsdei bevezetések érdekében pedig 10 százalékot a CEX és DEX bevezetésekre fordítanak.

Megnézem a $FLOCK érmét

Hogyan vehetsz részt a FLOCKERZ projektben?

Indulása óta a FLOCKERZ előértékesítése rövid idő alatt több mint 700 000 dollárt hozott. Jó hír, hogy mindössze egy kriptopénz tárcával te is részt vehetsz az előértékesítési folyamatban. Használhatsz például MetaMask, Wallet Connect, Coinbase Wallet vagy Best Wallet tárcát, mindegyik alkalmas a vásárlásra.

A csatlakozást követően ETH-t, USDT-t, BNB-t vagy akár bankkártyát is használhatsz a FLOCK megvásárlásához. A tokenek megvásárlása után pedig lekötési jutalmakra is jogosult lehetsz, így passzív bevételt generálhatsz. A projekt több mint 2400 százalékos éves hozamot kínál, és eddig már több mint 73 millió FLOCK-ot kötöttek le a felhasználók.

Érdekes lehet: A legjobb kripto ICO-k

flockerz tokenomika

A FLOCKERZ középpontjában a közösség áll, amelynek minden tagja szavazati joggal rendelkezik. A szavazással kereső DAO-ban minden döntést közösen hoznak meg, így a Flocktopiában minden egyes tulajdonos döntéshozóvá válik. Ha te is szeretnél részese lenni ennek a decentralizált világnak, alaposan tanulmányozd át a FLOCKERZ-t, és járulj hozzá a projekt jövőbeni fejlődéséhez.

Megnézem a $FLOCK érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?