Warren szenátor helye veszélyben lehet, ám ennek a kriptósok örülhetnek a legjobban

Kriptomagazin szenatorok
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

John Deaton kriptopárti szenátorjelölt az év első negyedévében megelőzte a hivatalban lévő Elizabeth Warren szenátort az adománygyűjtésben.

megadice banner 970 x 250

A Szövetségi Választási Bizottság nyilvánosan elérhető adatai szerint Deaton 1,36 millió dollárt gyűjtött össze, ezzel megelőzte Warren 1,1 millió dollárját.

A kriptoközösség Deaton mögé állt

Eleanor Terrett, a Fox Business újságírója felfedte, hogy Deaton támogatói körébe a kriptoipar számos prominens személyisége tartozik, köztük Brad Garlinghouse és Chris Larsen a Ripplétől, Charles Hoskinson a Cardano-tól, Tyler és Cameron Winklevoss a Geminitől, valamint a Bitcoin-vállalkozó Jameson Loop.

https://twitter.com/EleanorTerrett/status/1778797246751904135

Az év elején Deaton hivatalos kampányt indított, hogy leváltsa Elizabeth Warrent az amerikai szenátusban. Warren kifejezetten kripto-ellenes álláspontja miatt a kampánya óriási támogatást kapott az iparág vezetőitől.

Warren észrevette Deaton lendületét, mivel a jelentések szerint fokozza erőfeszítéseit, hogy összegyűjtse adományozói bázisát. A törvényhozó állítólag a Republikánus Párthoz igazodó kripto szószólóként állította be Deatont, hangsúlyozva, hogy az iparág szigorúbb szabályozása mellett áll ki.

john deaton adomanyok
John Deaton adományok. Forrás: Federal Election Commission

Miközben Elizabeth Warren magabiztosan állítja, hogy bármilyen kihívással szembenézhet, az adományok megszerzésére irányuló törekvései arra utalnak, hogy felismerte a John Deaton által jelentett potenciális fenyegetést. Warren már kétszer is sikeresen biztosította szenátusi helyét. Ez idő alatt több kriptóellenes politikát is szorgalmazott, köztük a digitális eszközök pénzmosás elleni törvényjavaslatot, amely a fejlődő iparágon belüli megfelelés fokozását célozza. Ezen lépések miatt a törvényhozó úgy véli, hogy a kriptoipar céltáblát helyezett a hátára.

Ennek ellenére Deaton hiteles jelöltnek tartja magát, belső forrásokra hivatkozva, amelyekből kiderül, hogy Warren különböző kommunikációban említette őt. Utalt egy videóra is, amelyen Warren és Karen Spilka a könyvével viccelődik, utalva ezzel a jelöltségének komolyságára.

“Egy barátom Texasban regisztrált demokrata. A minap felhívott, hogy tudassa velem, hogy több e-mailt is kapott Warrentől, amelyben név szerint említ engem, és komoly fenyegetésnek nevezett a mandátumára nézve. Emlékeztettem, hogy ez nem az ő helye, és szándékomban áll visszaszerezni és visszaadni azt a massachusettsi dolgozó családoknak. Jó okkal vagyok Warren szenátor fejében… Ha egy jelöltnek nulla esélye lenne a győzelemre, akkor nem lenne a fejében, és biztosan nem viccelődne azzal, hogy nincs esélye. Valaki aggódik” – tette hozzá Deaton.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok