Visszapattant a Solana, még a hálózat leállás sem zavarta meg

Kriptomagazin solana kripto
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Solana (SOL) ezen a héten egy lenyűgöző emelkedésen ment keresztül, és elérte a 105 dolláros szintet annak ellenére, hogy több nagy kiutalás történt a központi tőzsdékre.

pepe unchained banner

Úgy tűnik, hogy a befektetők továbbra is bíznak a Solana hosszú távú kilátásaiban, még azután is, hogy a hálózat hétfőn jelentős kiesést szenvedett.

A Solana mellett a Meme Kombat (MK) előértékesítési projekt is egyre nagyobb lendületet vesz, ahogy a fejlesztőcsapat készül a token várva várt Uniswap tőzsdei bevezetésére.

A Solana 13%-kal ugrott vissza a rövid hálózati kiesés után

Miután a hétfői üzemzavar kisebb eladási nyomást okozott, a SOL erős támaszt talált a 95 dolláros szint körül. Ez a kritikus támaszszint megakadályozta a további csökkenést, és kedd reggelre megindult a fellendülés.

A keddi mélypontról a Solana azóta több mint 13%-kal emelkedett a jelenlegi értékéig, és három egymást követő zöld napi gyertyát könyvelhetett el.

A technikai adatokat tekintve a SOL visszaszerezte a pszichológiai 100 dolláros szintet, és úgy tűnik, hogy további emelkedésre van felkészülve.

solana arfolyam feb9

Ha a bikák képesek fenntartani a 100 dollár feletti szintet, akkor várhatjuk a januári 117 dolláros csúcs felé való elmozdulást.

A befektetői optimizmust tovább növeli a spot kereskedési volumen 22%-os növekedése az elmúlt nap során, ami a Solanát a kereskedői aktivitás tekintetében a hatodik helyre emelte a világon.

Emellett a szélesebb kriptopiacon megfigyelhető pozitív hangulat is segítette a SOL-t, mivel a Crypto Fear & Greed Index most már szilárdan a “Greed” területen van.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A befektetők elhárítják a hatalmas átutalásokat a tőzsdékre

Míg a nagy kriptotranszferek a tőzsdékre gyakran kiváltják a közelgő eladások és árcsökkenések félelmét, a Solana befektetők látszólag e héten három hatalmas tranzakciót söpörtek le magukról.

A bálnás kriptotranzakciókat nyomon követő Whale Alert szerint tegnap több mint 100 000 SOL 10,4 millió dollár értékben került át a Coinbase-re.

Egy nappal korábban két további nagy tétel, összesen több mint 400.000 SOL, körülbelül 40 millió dollár értékben került át a Binance-ra és a Krakenre külön tranzakciókban.

Általában az ilyen nagy on-chain áramlások a tőzsdékre a bálnák azon szándékát jelzik, hogy likvidálják állományaikat, ami lefelé irányuló nyomást okoz.

Azonban annak ellenére, hogy ezen a héten több mint félmillió SOL token került a központi tőzsdékre, a Solana árfolyama továbbra is felfelé mozog.

Ez azt sugallja, hogy a befektetőket nem zavarják az esetleges eladási következmények, és rövid távon további emelkedésre számítanak a SOL esetében.

Úgy tűnik, hogy a hálózat erős fundamentumai, az idei évre tervezett fejlesztésekkel kombinálva, háttérbe szorítják a nagyméretű pénztárcatranszferektől való ideiglenes félelmet.

A Meme Kombat előértékesítése közeledik a célvonalhoz

Ahogy a Solana körüli befektetői lelkesedés tovább fokozódik, némi izgalom átragad a más blokkláncokon induló kriptoprojektekre is.

Ilyen például a Meme Kombat, egy új meme érme és játékplatform az Ethereumon, amely közeledik a folyamatban lévő token előértékesítésének céljához. A Meme Kombat célja, hogy a mémek és a kriptók világát egy magával ragadó PvP harci arénával kombinálja.

meme kombat fooldala

A játékosok mesterséges intelligencia által vezérelt vizuális eszközök segítségével választhatnak mémérmés kabalákat, és fogadhatnak a köztük zajló harcokra, hogy több MK-t keressenek.

Az MK az ökoszisztéma natív hasznossági tokenje, amely akár 111%-os hozamot és fogadási funkcionalitást biztosító lekötési lehetőségeket biztosít.

A Meme Kombat előértékesítése már több mint 8,4 millió dollárt vonzott az utolsó napokban, és már csak 1,6 millió dollár van hátra a felső cél eléréséig.

meme kombat 8.4 millio

A Matt Whiteman által vezetett fejlesztőcsapat egy átfogó ütemtervet vázolt fel a platform hivatalos elindítására, beleértve 11 jól ismert mémkarakter megjelenését az 1. szezonban.

A későbbi szezonokban új karakterek, játékmódok és MK tokenek keresési módjai lesznek.

A projekt Telegram– és Twitter-közösségei már összesen 31 000 tagot számlálnak, így a Meme Kombat iránti érdeklődés az előértékesítés végéhez közeledve tovább erősödik.

Az érdeklődő befektetők az előértékesítés során ETH, USDT vagy BNB használatával 0,279 dollárért vásárolhatnak MK tokeneket.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index