Meme Kombat vásárlás, árfolyam-előrejelzés és vélemények

meme kombat fooldala

A Meme Kombat egyike a legújabb kriptóknak a piacon. A projekt egy hasznossági mém érmét kínál előértékesítés keretében, és már több mint 8 millió dollárt gyűjtöttek össze február 3-ra. A következő céljuk a 10 millió dollár elérése. Amennyiben már találkoztál a projekttel, és a Meme Kombat vásárlás is megfordult a fejedben, de még bizonytalan vagy, reméljük ez az útmutató segíthet.

megadice banner 970 x 250

Mi az a Meme Kombat?

A Meme Kombat egy olyan saját magát “innovatív játékplatformnak” mondó projekt, ahol mém érmék csatáznak majd egymással a mesterséges intelligenciának köszönhetően. Ezekre fogadni lehet MK érmékkel, és ha nyersz, akkor újabb érmék ütik a markod.

memekombat-csatak

A tokeneket lekötheted, ha Ethereummal vásároltál. A projekt elég magas, 116%-os hozamot kínál, ez a jutalom dinamikusan változik, ahogy több befektető köti le az érméit.

Tapasztalataink szerint a lekötött érmék általában bizonyos időre zárolásra kerülnek, ez a legtöbb esetben 7 napot takar. Tehát a lekötéstől számított 7 napig nem tudod majd kivenni az érméid. De ugye minél tovább tartod őket lekötve, annál több érmét kaphatsz jutalmul.

A lekötött érmék igényléséhez is szükség van Ethereumra a tranzakciós díj fizetése miatt. A lekötött érmék valószínűleg egy külön okoszerződés címen lesznek tárolva, ahonnan kiigényelve meg kell fizetni a díjakat.

Azt se felejtsd el, hogy ha 7 nap után kivetted az érméid, és utána újra lekötnél, akkor a hozam % várhatóan kisebb lesz.

Meme Kombat vásárlás

Az MK érmék jelenleg előértékesítés során vásárolhatók meg, erre többféle lehetőséged van. A legegyszerűbb, ha társítod a kriptovaluta pénztárcádat a weboldalhoz, és Ethereummal vagy USDT-vel megveszed őket.

meme kombat tarca csatlakoztatasa

1. Kattints a Kriptotárca csatlakoztatása gombra

Engedélyezd a weboldal hozzáférését a tárcádhoz. Érdemes lehet olyan tárcát használni, amin nincs sok kriptód, hiszen így csökkented az ismeretlen oldalak hozzáférését. Egy esetleges befuccsolt projekt, vagy feltört / káros projekt esetén így megvédheted a vagyonod.

2. Döntsd el, hogy milyen módon szeretnél vásárolni

Ha csatlakoztattad a tárcád, eldöntheted, hogy milyen módon szeretnéd megvenni az MK érméket. A projekt felkínálja, hogy egyből leköthesd őket, amellyel extra hozamot lehet elérni. Az írás pillanatában ez olyan 116%.

3. Vásárlás

Amint átgondoltad, hogy melyik megoldással kívánod megvenni az érméket, úgy kattintsd le a vásárlás gombot. Ezután felugrik a tárcád, hogy engedélyezd a tranzakciót. Ellenőrizd a gáz díjat (tranzakciós díj), majd erősítsd meg a vásárlást.

Az oldal azt írja, hogy 0,015 ETH-t félre kell tenni gázdíjra, ami jelenleg körülbelül 35 dollár. Ám, ahogy megnéztük ettől olcsóbban is lehetővé tette a MetaMask.

Ha minden jól ment, akkor megvásároltad a megadott mennyiséget. Az érméket nem fogod még a tárcádban látni, mivel az előértékesítés alatt lévő kriptók még nem léteznek.

4. Igényeld a megvett tokenjeid

Amint végetér a Meme Kombat előértékesítése, a csapat bejelenti, hogy mikor lehet a megvett tokeneket igényelni. A tokengenerálás után egyből igényelhetők is a tokenek. Ez általában felhajtja az Etheum gázdíjakat a megnövekedett forgalom miatt, így ha túl magasnak találod azt, akkor érdemes várni, amíg csökken a hálózat terheltsége.

Az igényléshez ugyanarra a tárcára lesz szükséged, amellyel a vásárlást hajtottad végre, különben nem lesz rá lehetőséged. Ha bankkártyával vásároltál, akkor felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megváltoztathasd a tárca címed. Ellenkező esetben nincs rá lehetőség.

Ha egy igazi kriptobálna vagy, és nagybevásárlást hajtottál végre, akkor érdemes lehet beáldozni ezt a költséget, hogy minél hamarabb a tárcádban tudd a tokeneket, és eladhasd ahogy növekszik az árfolyam.

Meme Kombat árfolyam-előrejelzés

Az MK érmék a cikk írásakor 0,279 dollárba kerülnek.  A tőzsdére kerülési árról egyenlőre még nincs információ.

A Meme Kombat árfolyama könnyen növekedhet a tőzsdére kerülés után, a legtöbb presale kriptó a hype miatt gyorsan növekedésnek ered. A listázás utáni pár óra kritikus lehet, ugyanis ekkor dől el, hogy vagy mindenki megszabadul a tokenjétől, vagy beindul az árfolyam növekedés.

Sok rugpull-t láthattunk már a kripto ICO-k között, így sokan félnek korán beszállni ezekbe a projektekbe, ám a korai beszállók általában magasabb nyereséget érnek el hosszútávon. A kérdés tehát, hogy te melyik csoportba tartozol?

Gyors profitot akarok

Ha a gyors profit érdekel, érdemes lehet megvárni a tőzsdére kerülést, és figyelni, hogy merre mozog az árfolyam. Tapasztalt kereskedőként felismered majd a mintázatot.

Hosszútávú befektető vagyok

Ha úgy gondolod, hogy mégis szeretnéd megtartani az érméid hosszútávon, akkor érdemes lehet kivárni a gas díjak normalizálódását a projekt körüli hype után. Az igénylésre több napig is lehetőséged lesz, figyeld a díjakat, és ha úgy gondolod, hogy most már megéri, akkor importáld / igényeld a tárcádba a tokenjeid. A díjak miatt szerintünk nem érdemes 20-30 dollárt befektetni, mert a sok tranzakció során a díjak megeszik a profitod.

Meme Kombat vélemények

A Meme Kombat egy érdekes projektnek tűnik, ám mindig benne van a rizikó ezekben a projektekben. Érdemes jobban tájékozódnod fórumokon, a közösségi médiában, a projekt Telegram vagy X-fiókjánál.

A kriptomagazin a cikkben elhelyezett linkekkel egy kevés ajánlói díjra tehet szert USDT formájában, ha azon keresztül vásárolnál. A cikkünk ennek ellenére nem dicsőíti, se nem kárhoztatja a projektet. Mindannyian láttunk már olyan projektet, amelyre semmi marketing nem volt, majd őrült kereslet keletkezett, és olyan is, amelyre hatalmas hype volt, és óriási csalódást keltett.

A döntés a tiéd.