Nő a hype a Trump-inspirálta meme coinok körül az amerikai választások közeledtével

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az amerikai választások közeledtével egy észrevehető trend rajzolódik ki: Trump-inspirált meme coinok egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Például a Baby Trump meme coin nemrégiben értéknövekedést mutatott, míg a $DJT jelenleg jelentős kereskedési aktivitást vonz.

ByBit spot banner

Baby Trump (BABYTRUMP)

Ahogy az amerikai választások közelednek, a Baby Trump ára várhatóan tovább emelkedhet. Négy hónappal ezelőtt az ára $0.0026 volt, de mostanra $0.0823-ra nőtt. Márciusban az ára $0.005 volt, azóta robbanásszerű növekedést mutatott, és elérte az eddigi legmagasabb $0.2586 árat, mielőtt visszaesett a jelenlegi $0.0075-re.

Ez a legutóbbi csökkenés jó belépési pontot biztosít a potenciális befektetők számára, mivel a token értéke várhatóan tovább emelkedik a választások közeledtével. A Baby Trump weboldala egyszerű, de informatív, részletezve, hogyan lehet a tokent megvásárolni különböző tőzsdéken, mint a PancakeSwap, MEXC, BitMart és Uniswap, vagy Ethereum átutalással.

babytrump chart

A Baby Trump grafikai elemei figyelemfelkeltők és jól visszaadják Trump arckifejezéseit. A token valószínűleg kihasználja a jelenlegi bikapiaci trendet, és az amerikai választások közeledtével az egyik kiemelkedő coin lehet.

A Baby Trump tranzakciókra 5%-os adót vet ki, amely a Trump kampányt támogatja, hozzájárulva a token potenciális értéknövekedéséhez. Bár hivatalosan nem áll kapcsolatban Trumppal, a projekt marketingköltségvetésének 5%-át az ő kampányára fordítja.

A 410 millió Baby Trump token forgalomban van, a projekt célja, hogy új, magas színvonalú normát állítson fel a kripto világban, hasonló gondolkodású emberek közössége által vezérelve. A projekt partnerei között van a Gotbit és az Ave.ai, és aktív jelenléttel bír a közösségi médiában, például a Telegramon, X-en és Discordon. Az elemzők optimisták a Baby Trump jövőjével kapcsolatban, előrejelzéseik szerint felülmúlja majd a többi Trump-inspirált coint.

the-number-1-trump-crypto

A coin vásárlása egy árcsökkenés során nagy hozamokat eredményezhet, különösen, ha a választások közeledtével az értéke az előrejelzések szerint megugrik.

Azonban ez a stratégia a piac helyes időzítésén múlik, ami kihívást jelenthet. Azoknak a befektetőknek, akik egy stabilabb lehetőséget keresnek ebben a tematikus térben, érdemes figyelniük a $DJT-t.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

TrumpCoin (DJT)

A TrumpCoin, $DJT tickerrel, egy új meme coin a Solana blokkláncon, amely jelentős figyelmet kapott. Bár csak egy napos, már jelentős piaci kapitalizációt ért el és fontos központi tőzsdei listázásokat biztosított.

Bár hivatalosan Trump-érmeként hirdetik, nincs megerősítés arra vonatkozóan, hogy Donald Trump vagy családja állna mögötte. A DEXTools-on a $DJT piaci kapitalizációja körülbelül $93.3 millió körül ingadozik, tükrözve népszerűségének volatilitását.

A token jelenleg az első helyen áll a DEXTools Forró párok listáján, és különböző platformokon van listázva, például Raydium, Jupiter, Orca és Meteora. Június 18-án a $DJT-t a MEXC Global listázta, ami szélesebb közönség számára tette elérhetővé.

trumpcoin djt

A token teljes kínálata jelenleg 10 milliárd egység, 10,000 tulajdonossal. Nemrégiben az ára $0.009-re esett, mivel pletykák és spekulációk terjedtek az állítólagos Trump kapcsolatairól.

Ezeket a spekulációkat Martin Shkreli állításai táplálták, miszerint részt vett a $DJT létrehozásában, és említette, hogy Barron Trump tudott a projektről. Ezek a hírek az X Spaces egyik ülésén kerültek nyilvánosságra, amely az Arkham Intelligence $150,000 jutalmának bevezetése után következett be a $DJT alkotójának azonosítására, és Shkreli $100 millió dolláros fogadását a token hitelességére vonatkozóan.

Annak ellenére, hogy jelentős online fogadások folynak a hitelességére, csak egy kis százaléka az embereknek hiszi, hogy a $DJT-t Trump vagy családja indította volna. Jelenleg a $DJT kereskedési értéke jelentősen csökkent a csúcsához képest,.

Ennek ellenére, ahogy az amerikai választások közelednek, a token értéke megugorhat, ami érdekes befektetési lehetőséget kínál. A befektetőknek érdemes figyelemmel kísérniük ezt a tokent, mivel jelentős hozamot hozhat.

Base Dawgz (DAWGZ)

A kriptovaluta piac tele van buzzal a Base Dawgz aktuális előértékesítésével, amely egy több láncot átfogó token, amely széles körű hozzáférhetőséget biztosít.

Ez az innovatív projekt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző blokkláncokon működjenek, beleértve a Base Chain, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain és Avalanche láncokat, elősegítve az interoperabilitást a decentralizált ökoszisztémák között.

A befektetők a hivatalos Base Dawgz weboldalon vehetnek részt az előértékesítésben, amely hozzáférést biztosít a közösségi média csatornáikhoz, részletes white paperhez, a SolidProof.io független audit jelentéseihez, amelyek megerősítik a biztonságot és megfelelőséget, valamint más fontos projekt részletekhez.

base dawgz fooldal magyar

A Base Dawgz virágzó online közösséggel büszkélkedhet, több mint 3000 aktív felhasználóval. Felveheted a kapcsolatot a projekt csapatával a közösségi platformokon, mint az X és a Telegram. Ez az elkötelezett közösség rendszeres frissítéseket kap a finanszírozási mérföldkövekről és izgalmas projektfejlesztésekről.

A presale struktúrált tokenelosztási modellt kínál, hogy ösztönözze a korai részvételt. Nevezetesen a tokenek 20%-a kifejezetten az előértékesítésre van elkülönítve, az árak pedig hetente növekednek, hogy jutalmazzák a korai befektetőket. Az erős befektetői érdeklődés nyilvánvaló, az előértékesítés közel áll a $2 millió dolláros határhoz.

base dawgz tokenomika

A Base Dawgz az előértékesítés után decentralizált tőzsdéken tervezi a listázást. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes token tranzakciókat különböző blokkláncokon a kijelölt szerződéses címek használatával.

A projekt jól meghatározott ütemtervvel is büszkélkedhet, amely jövőbeli fázisokat vázol fel, mint a közösségi média bővítése, marketing erőfeszítések és potenciális központi tőzsdei listázások.

Összességében a Base Dawgz egy sokoldalú decentralizált platformként pozicionálja magát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak és interakcióba lépjenek több blokklánc hálózaton. A $DAWGZ token előértékesítésében való részvételhez látogasson el a projekt hivatalos oldalára.

Megnézem a $DAWGZ érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index