Nagyobb ralit lát az Ethereumban a Mark Yusko, mint a Bitcoinban

Kriptomagazin bank vezerigazgato
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Morgan Creek Capital vezérigazgatója és alapítója, Mark Yusko úgy véli, hogy az Ethereum (ETH) öt számjegyű árfolyamig is felértékelődhet.

megadice banner 970 x 250

Mark Yusko az Altcoin Daily interjújában azt mondja, hogy az évek óta fennálló Bitcoin-Ethereum arányt alapul véve az Ethereum akár 410%-kal is emelkedhet a jelenlegi szintről, ha a Bitcoin a jelenlegi szintről mintegy 193%-kal felértékelődik, és a következő bikaciklusban elérheti a hat számjegyű árcélt.

Valószínűleg nincs okom arra, hogy szembe menjek azzal, ami már régóta létezik, ami a Bitcoin és az Ethereum közötti arány. Régebben majdnem pontosan 10:1 volt. Tehát ha a Bitcoin 20.000 dollár volt, akkor az Ethereum 2000 dollár volt…

Tegyük fel, hogy a Bitcoin eléri a 150.000 dollárt, ahogy szerintem el is fogja érni. És tegyük fel, hogy nem megyünk vissza egészen [a Bitcoin-Ethereum 10:1 arányig], hanem… mondjuk 1,5-ig. Tehát ez [egy 10 000 dolláros Ethereum ár].

Szerintem sok embernek van ez a szám az agyában. És sokan azt mondják: “Hát ez nem elég.

Tegyük fel, hogy 10:1-re megy vissza. Akkor az [az Ethereum ára] 15.000 dollár lenne. Tehát kényelmesen valahol 10 000 és 15 000 dollár között.”

Az Ethereum a cikk írásakor 2921 dolláron kereskedik.

Az Ethereum várható árfolyamának a Bitcoin (BTC) árfolyamához viszonyított teljesítményéről a fedezeti alap veteránja azt mondja,

“Nagyobb ralit látok az Ethereumban, mint a Bitcoinban. És ez az, amire a pumpás résznél, a végső meteorikusan parabolikus mozgásban számítanánk. Az Ethereum történelmileg felülmúlta a Bitcoint, és valószínűleg ismét felül kell teljesítenie”.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index