Míg mindenki a 70 ezres Bitcoinnak örül szép csendben ez a kriptó is nagyszerű dolgokat visz véghez

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Bitcoin (BTC) végre újra életjeleket mutat. Miután néhány hétig visszafogott árfolyammozgást tapasztalt, az OG kriptó az elmúlt három napban visszapattant, és újra 70 000 dollár felett zárt.

3Commas 2

Ez a bullish árfolyam-akció arra készteti a befektetőket, hogy elgondolkodjanak, mi várhat rájuk június hátralévő részében.

De amíg mindenki a Bitcoin következő lépését elemzi, egy másik előértékesített kriptó lenyűgözi a befektetőket – a 99Bitcoins Token (99BTC).

Bitcoin visszakerült 70.000 dollár fölé, ahogy a kockázatvállalási hangulat visszatér

A Bitcoin 70.000 dollár fölé emelkedése a kriptopiacnak egy nagyon szükséges lökést ad. Az elmúlt napokban a Bitcoin folyamatosan visszaszerezte a földet a talpa alatt, és a cikk írásakor is 70.700 dollár körül kereskedtek vele.

A múlt pénteki, 66 600 dollár közeli helyi mélypontról az érme 7%-ot emelkedett, megközelítve a május 21-én elért 71 970 dolláros helyi csúcsot.

bitcoin 70900 jun5

Ezt a mozgást a spot kereskedési volumen 23%-os, 36,9 milliárd dollárra történő emelkedése kísérte.

De nem a Bitcoin az egyetlen kriptodeviza, amely ezen a héten bikás hátszelet kapott.

A piaci kapitalizáció alapján a top 20-as toplistán szereplő érmék közül szinte mindegyik zöldben volt az elmúlt napokban.

Az Ethereum (ETH) 3810 dollárra ugrott, míg a Solana (SOL) és a Dogecoin (DOGE) erős egyszámjegyű százalékos növekedést könyvelhetett el.

Úgy tűnik tehát, hogy egy rövid, alacsony volatilitású időszak után ismét visszatért a kockázatvállalási hangulat.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Vajon a Bitcoin rallyja kitart júniusban?

Mivel a Bitcoin most 70 000 dollár felett kereskedik, a legfontosabb kérdés az, hogy a rallynak vajon kitart június végéig. A 72 000 dollár közeli ellenállás tiszta áttörése újabb meredek emelkedés előtt nyitná meg az utat.

Az on-chain adatok alátámasztják ezt a jóslatot: a hosszú távú tulajdonosok felhalmoznak és a devizatartalékok elapadnak – ez a “HODL” gondolkodásmód klasszikus jelei, amely a korábbi bikafutások része volt.

Emellett a Bitcoin hétéves kitörése, amelyet az amerikai M1 pénzmennyiséggel szemben mutat, arra utal, hogy egy volatilitási “szuperciklus” küszöbén állhatunk.

A makrogazdasági olvasatok azonban még mindig fenyegetést jelentenek. A pénteki munkahelyi jelentés (és annak a Fed politikájára gyakorolt potenciális hatása) nagy jelentőséggel bír. Bármilyen túlfűtött inflációs számok elvehetik a szelet a kripto- és részvénypiacokon jelenleg megfigyelhető rallyból.

Mindent figyelembe véve, ez a hét kulcsfontosságú lehet a Bitcoin június hátralévő részére vonatkozó irányának meghatározásában.

Egy 72 000 dollár feletti zárás, kombinálva néhány optimista inflációs adattal, megteremtheti a terepet egy bikaerős néhány hétre.

A 99Bitcoins token 1,9 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, a hype gyorsul

Miközben a Bitcoin fellendülése miatt a kereskedők azt figyelik, hogy a rally kitart-e, egy másik projekt is nagy port kavar – a 99Bitcoins Token.

Ez az új Learn-to-Earn platform már 1,9 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és nem mutatja a lassulás jeleit.

A 99Bitcoins Token Twitteren és Telegramon naponta több száz ember halmozódik be. A hype pedig csak fokozódott, miután a népszerű YouTuber Michael Wrubel, akinek több mint 312 000 feliratkozója van, egy videót tett közzé, amelyben a projektet dicséri.

A projekt valódi kriptooktatást ösztönöz azáltal, hogy 99BTC-t fizet ki a teljesített tanfolyamokért és kvízekért.

A hasznosság azonban nem áll meg itt, mivel a 99BTC tulajdonosok profi webináriumokhoz is hozzáférhetnek, és több mint 860%-os APY-t elérő lekötési jutalmakat szerezhetnek.

Az elkötelezettség növelése érdekében a fejlesztőcsapat még egy 99 999 dollár értékű tényleges Bitcoint is kioszt a közösség korai tagjainak airdrop formában (bár ezen 99 fő osztozik).

A nyereményalapból való részesedéshez a felhasználóknak regisztrálniuk kell, követniük kell a projekt közösségi oldalait, és be kell nyújtaniuk a tárcacímüket.

A Learn-to-Earn mechanika, a hatalmas staking APY és az agresszív airdrop között a 99Bitcoins Token mindent belead.

És mivel a kriptopiaci feltételek ismét bikának tűnnek, ez a projekt izgalmas júniusra készülhet a Bitcoin mellett.

Megnézem a $99BTC érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

3commas banner