LeBron James miatt kilőtt a dogwifhat mém érme

Kriptomagazin dogwifhat
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Meglepő fordulatot vett a Solana blokklánc egyik kiemelkedő mém érméjének, a Dogwifhat-nek az árfolyama, amely csak az elmúlt 24 órában több mint 40%-kal ugrott meg. Ez az emelkedés nemcsak a WIF-et pozícionálta az egyik legdinamikusabb eszközzé a bevált kriptovaluták között, hanem széles körű érdeklődést is kiváltott a kriptoközösségben.

megadice banner 970 x 250

A WIF figyelemre méltó felemelkedése egybeesik a kriptopénzpiac szélesebb körű emelkedésével, amelyet a Bitcoin 50 000 dolláros küszöb átlépése és a sokak által altcoin-szezonnak nevezett időszak kezdete jellemez. Ami azonban a Dogwifhat felfutását megkülönbözteti, az egy váratlan katalizátor: LeBron James, az ikonikus kosárlabdázó.

LeBron véletlen hatása a Dogwifhat felfutására egy látszólag ártalmatlan eseményből ered – egy meccs utáni megjelenéséből, amelyet egy kötött sapkában feszített, amely kísértetiesen hasonlított a hírhedt Dogwifhat-mémre. A kripto rajongók gyorsan megragadták ezt a véletlen egybeesést, ami mémek, spekulációk és diskurzusok őrületét lobbantotta fel a kriptotérben.

LeBron hallgat az ügyben

Annak ellenére, hogy LeBron hallgatott az ügyben, és nem támogatta kifejezetten a kriptovalutákat, öltözködésének hatása a Dogwifhat árfolyamának alakulására érezhető volt. A közösség reakciója felerősítette a lendületet, és még nagyobb magasságokba repítette a WIF-et, a nap folyamán megfigyelt figyelemre méltó, 7%-os emelkedéssel – ez a teljesítmény felülmúlta a legtöbb eszköz teljesítményét a jelenlegi piaci környezetben.

dogwifhat tv
Forrás: TradingView

A Dogwifhat árfolyamának ez a hirtelen emelkedése rámutat a világ legvéletlenszerűbb dolgaira és a kripto piac közötti egyre szokatlanabb kapcsolatra. Miközben a befektetők türelmetlenül várják a további fejleményeket, a Dogwifhat meteorikus emelkedése felveti a végső kérdést: vajon a WIF lesz az első mém érme, amely végre eléri az 1 dollárt?

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index