Justin Sun 196 milló USDT-t utalt át a Binancera, megindult a találgatás

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Április 17-én a Lookonchain blokkláncnyomozó felfedte, hogy a Tron alapítója, Justin Sun jelentős USDT befizetést hajtott végre a Binance-ra. Ez a lépés követi a Binance-ra történő USDT befizetések és Sun folyamatos Ether-vásárlások mintáját.

ByBit spot banner

Justin Sun folytatja a brutális Tether USDT befizetéseket

A Lookonchain X-en közzétett posztja részletesen bemutatta, hogy Justin Sun 196 millió dollár értékű USDT-t utalt át a Huobiról egy Binance tárcacímre. Ez az átutalás három különálló tételben történt: 40 millió dollár, 56 millió dollár és 96 millió dollár.

Az Arkham adatai szerint Sun több mint 1 milliárd dollárnyi eszközzel rendelkezik a hozzá kapcsolódó különböző tárcákon keresztül, a legnagyobb állománya pedig 280 millió dollárnyi USDD algoritmikus stabilcoin.

justin sun tarcaja

Justin Sun legutóbbi átutalása egybeesik azzal, hogy a Binance március 25-én felfüggesztette az USDC tranzakciókat a Tron blokkláncon. Ez a felfüggesztés, amely a stabilcoin befizetéseire és kivonásaira egyaránt kiterjedt, egyesek szerint válasz a szabályozói ellenőrzésre.

A nagy összegű átutalás célja továbbra is tisztázatlan, ami vitát szít az X-en. Egyesek jelentéktelennek tartják az átutalást, míg mások a Sun és a Binance közötti esetleges megkérdőjelezhető tevékenységekre spekulálnak.

Justin Sun már korábban is részt vett jelentős kriptopénz tranzakciókban. Február 29-én 100 millió USDT-t helyezett el a Binance-nál, nem sokkal azután, hogy egy hozzá kapcsolódó tárca 168 369 ETH-t vásárolt 2894 dolláros átlagáron, összesen mintegy 580,5 millió dollár értékben.

A Sun blokklánca, a Tron hálózat az utóbbi időben egy sor lejtmenetet regisztrált, beleértve a hozzá kapcsolódó stabilcoin, a TrueUSD depeggingjét is.

A Sun tevékenysége nem egy elszigetelt eset, mivel a szélesebb kriptopénz-térségben is megugrott a bálnák aktivitása.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Megugrott a kriptobálna-aktivitás

Az elmúlt néhány hónapban jelentősen megnőtt a kriptobálna-aktivitás, a főbb szereplők jelentős lépéseket tettek. Március elején az ötödik leggazdagabb Bitcoin-bálna több mint 6 milliárd dollár értékű BTC-t utalt át.

Az Arkham Intelligence adataiból az is kiderült, hogy az Amber Group 1 millió Arbitrum (ARB) tokent utalt át a Coinbase-nek, összesen 1,13 millió dollár értékben. Ez azt követően történt, hogy márciusban 9,43 millió dollár értékű ARB-t utaltak át egy tőzsdei címre, így 3,57 millió dolláros egyenleg maradt.

Egy többszignós tárca cím április 17-én szintén 6,513 staked ETH-t vett ki a Lidóból. Az ismeretlen tárcatulajdonos ezt követően 5100 ETH-t helyezett el 15,72 millió dollár értékben az OKX tőzsdén.

mest io justin sun

A DeBank adatai szerint egy Uniswap (UNI) bálna 2023 októbere óta tokeneket halmoz fel, a MEXC tőzsdéről kivonva és a láncban vásárolva, átlagosan 6,20 dolláros áron. Ez a bálna nemrégiben 6,83 dollárért adta el UNI-állományát, 250 000 dolláros nyereséget realizálva (kb. +10%).

A nagyobb kriptobálna eladásokat történelmileg medvés indikátorként értelmezik, ami a tulajdonosok potenciális profitszerzésére utal.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index