Elstartolt a neves kriptokaszinó saját tokenje, máris 300 000 dollárt gyűjtöttek

mega dice token eloertekesites
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Mega Dice, amely már eddig is jelentős népszerűségre tett szert a kriptopénz kaszinók piacán, nemrég bejelentette saját tokenjének, a DICE-nak az előértékesítését. Ez a token, amely a Solana blokkláncon alapul, új lehetőségeket nyit meg a játékosok és befektetők számára.

shiba shootout banner

Az előértékesítés során a projekt már több mint 300 000 dollárt gyűjtött össze, ami jelzi a piaci érdeklődés intenzitását és a projekt iránti bizalmat.

Elindult a DICE token előértékesítése

A DICE token bevezetése nem csupán egy újabb kriptopénz megjelenése a piacon, hanem a Mega Dice platform magasabb szintű integrációjának a kezdete. Ez a token nem csak fizetési eszközként funkcionál majd, hanem számos játékon belüli előnyökkel is kecsegtet, így növelve a token hasznossági értékét. A token tulajdonosok például exkluzív jutalmakat és promóciókat érhetnek el, amelyekkel tovább növelhetik digitális eszközeik értékét.

A Mega Dice 3 airdrop seasont kínál majd a kaszinó játékosainak. Az elsőben legalább 5000 dollár értékben kell játszani a kaszinóban, és legalább 21 napig aktív felhasználóként kell használnunk a kaszinót. A másodikban bármilyen kriptóval lehet majd játszani, fogadásokat kötni. A harmadik szezon pedig hasonló az elsőhöz. A cél tehát, hogy aktív játékos legyél a kaszinóban, így részese lehetsz a 750 000 dollár értékű airdropnak. A pontos részleteket és feltételeket várhatóan hamarosan közzéteszik majd.

mega dice airdrop

A Mega Dice weboldalán már több mint 4500 különböző játék érhető el, beleértve a kaszinó klasszikusait, mint a nyerőgépek, rulett, és blackjack, valamint egy átfogó sportfogadási szekciót is kínál. Bár ez kissé szokatlan lehet azon játékosoknak, akik a valódi pénzes kaszinók világából csöppennek bele a kriptokaszinók fogadási részébe. *A Bet65-höz képest természetesen ezek a kaszinók kicsit kevesebb mérkőzésre nyújtanak fogadási lehetőséget, és az átfogó nézet is kicsit butácska.

Ez a széles kínálat biztosítja, hogy mindenféle játékos megtalálja a számára leginkább tetsző lehetőségeket. A DICE token bevezetése tovább emeli ezen játékélmény színvonalát, hiszen a token használatával új dimenziók nyílnak meg a fogadások és kaszinójátékok világában.

A DICE az előértékesítés indulása óta kiemelkedően teljesít, hiszen ilyen rövid idő alatt is több mint 333 000 dollárt gyűjtött össze. Ez az összeg folyamatosan növekszik, ami arra utal, hogy a befektetők és a játékosok egyaránt látják a potenciált ebben a tokenben. A teljes kínálat 420 millió tokenből áll, amelynek jelentős része, 35%-a az előértékesítés során kerül értékesítésre.

Megnézem a Mega Dice token előértékesítését

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Tokenomika

A DICE token gazdasági modellje, vagyis tokenomikája, további bullish (pozitív) jelzéseket mutat a piac felé. A token visszavásárlási és égetési programja, valamint a korlátozott kínálat a kereslet növekedését és az ár potenciális emelkedését ígéri. Ez a modell, amely az ösztönzők és jutalmak kiosztásával kombinálva kerül bevezetésre, nem csak a jelenlegi felhasználók számára teszi vonzóbbá a platformot, hanem új befektetők és játékosok számára is érdekessé teszi.

mega dice tokenomika

A Solana alapú tokenek gyors tranzakciókat és alacsony tranzakciós költségeket kínálnak, amelyek ideálissá teszik őket az online játékipar számára, ahol a gyors és hatékony működés kulcsfontosságú. Ezen felül, a DICE token leköthető, a projekt pedig 10% jutalmat kínál a lekötött tokenek után, további motivációt jelent a hosszú távú befektetők számára.

A DICE token bevezetése egybeesik számos gazdasági eseménnyel, mint például a Bitcoin kínálatának csökkenéséve, amely tovább növelheti a kriptopénzek iránti keresletet. A Federal Reserve várható kamatcsökkentéseivel együtt, és még sok más, egy elég optimista képet teremthet a kriptovaluta-piacon.

Megnézem a Mega Dice token előértékesítését

Végszó

Összefoglalva, a Mega Dice sajéát tokenjének bevezetése jelentős mérföldkő a cég és annak felhasználói számára. A token gazdag funkciókínálata, kombinálva a biztonságos és gyors Solana blokklánccal, valamint az előremutató gazdasági modellel, várhatóan tovább növeli majd a platform vonzerejét a globális kriptopénzes játékpiac szereplői között.

Ha kíváncsi vagy az érmére, akkor a fenti gombok segítségével megtekintheted a projektet, elolvashatod a fehérkönyvet, és jobban megismerheted a kaszinó által kívált lehetőséget.

Egy biztos, a hasonló kaszinó tokenek remekül teljesítettek, és mivel valódi hasznossággal rendelkeznek, egy igazán kívánatos érmék lehetnek a piacon. Természetesen ez még azoknak is egy jó döntés lehet, akik amúgy nem szeretik a szerencsejátékokat, de a jutalmak miatt mégis bele vásárolhatnak a DICE tokenbe.

Mi szemmel tartjuk majd a projektet. Természetesen dönts a saját belátásod szerint, és végezd el a saját kutatásod mielőtt bármilyen kripto eszközt vásárolnál.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index