Izgalmas Telegram Airdropok: DOGS és CATS

Kriptomagazin dogs and cats
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ha régóta és aktívan használod a Telegramot, akkor itt az ideje, hogy egy örömhírt is hallj. Több Telegram airdrop projekt is létezik, amelyek a Telegram fiók életkorán alapuló tokeneket kínálnak. A Dogs (DOGS) és Cats (CATS) Telegram airdropok a legnépszerűbb projektek közé tartoznak.

megadice banner 970 x 250

Nézzük meg részletesen az airdrop kampányokat és az alkalmassági feltételeket.

Mi az a Dogs Token?

A DOGS egy Telegramhoz kötődő mémérme, amelyet Pavel Durov, a Telegram alapítójának kedvenc kabalája, Spotty ihletett. Ez az érme Spotty örökségét kívánja bevezetni a kriptovaluta világába, egy szórakoztató és közösség-központú környezet megteremtésével.

A DOGS ingyenes tokeneket oszt ki aktív Telegram felhasználóknak, és bejelentette a közelgő listázásokat olyan nagy tőzsdéken, mint az LBank, a Gate és a Bitget. A Telegram botjukkal való interakció és a hitelesítési folyamat befejezése után a felhasználók ingyenes DOGS tokeneket kapnak, a Telegram fiókjuk életkorának függvényében.

A mémérmét július 11-én indították el, és 24 órán belül 1 millió felhasználót, majd 3 nap alatt 10 milliót ért el, ami jelzi a DOGE tokenek iránti őrületet. A legutóbbi DOGS airdrop lehetővé tette a felhasználók számára, hogy csatlakoztassák a TON tárcájukat, ezzel növelve az egyenlegüket és előrébb jutva a ranglistán.

Mi az a Cats Token?

A CATS röviddel a DOGS után indult, hasonló koncepcióval. Ez a Telegramhoz kötődő mémérme egy lelkes közösség támogatásával jutalmazza a hűséges Telegram felhasználókat a fiókjuk életkora és aktivitási szintje alapján.

A CATS bevezet egy új szociális pénzügyi (SocialFi) Telegram MiniAppot, amely jutalmazza a felhasználókat a fiókjuk életkora, aktivitási szintje és prémium hozzáférésük alapján.

Ez is érdekelhet: A legjobb Tap-to-earn Telegram játékok

Alkalmassági Feltételek és Airdrop Részletek

A DOGS és CATS Telegram airdropban való részvételhez a felhasználóknak meg kell felelniük bizonyos alkalmassági feltételeknek a tokenek kiosztása érdekében.

  • Először is, a Telegram fiók életkora kulcsfontosságú; az idősebb fiókok több tokent kapnak.
  • Másodszor, a Telegram Premium előfizetés további 300 tokent érhet.

Az airdropban való részvételhez fontos, hogy régóta és aktív Telegram felhasználó legyél.

Továbbá nincs token vagy maximális részvételi limit ezeknél az airdropoknál, ami egyenlő esélyt biztosít mindenkinek.

Hogyan vehetsz részt a Dogs és Cats Telegram airdropban?

Négy egyszerű lépés segít megszerezni a DOGS és CATS Telegram airdropokat.

  1. Látogasd meg a DOGS vagy CATS Telegram botot.
  2. Lépj kapcsolatba a bottal és fejezd be a hitelesítési folyamatot.
  3. Kapj ingyenes tokeneket a Telegram fiókod életkora alapján.
  4. További tokeneket kereshetsz barátok meghívásával a bot „Barátok Meghívása” szekciójában található meghívó link segítségével.
Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

További Telegramhoz kötődő mémérmék

A DOGS és CATS mellett a Pigs (PIGS) egy másik Telegramhoz kötődő mémérme, amely az igazán fontos kötelékeket helyezi előtérbe. A többi Telegram mémérméhez hasonlóan ez a token sem igényel semmilyen kattintást, feladatot vagy reklámot az airdropban való részvételhez.

A PIGS, DOGS és CATS az egyetlen kriptovaluták a Telegramon, amelyek hamarosan tőzsdéken is listázásra kerülnek. A PIGS közössége azt állítja, hogy a Pixelverse (PIXFI) már listázva van, és ők lesznek a következők. A Pixelverse egy népszerű Telegram-alapú kriptojáték, ahol a felhasználók PIXFI tokeneket szerezhetnek küldetések és harcok során.

Ez is érdekelhet: A CryptoRank egy pontgyűjtő Telegram botot indított

Továbbá a PIGS airdrop részletei még nem kerültek nyilvánosságra, de várhatóan hamarosan megjelennek.

A DOGS és CATS Telegram airdropok izgalmas lehetőséget kínálnak az aktív Telegram felhasználóknak, hogy tokeneket szerezzenek a fiókjuk életkora és aktivitása alapján.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index