A Sealana átlépte a 4 millió dollárt, de már csak 10 nap van hátra

sealana 10 nap
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Miközben a Solana mém érme Bonk (BONK) visszaesett, egy új versenyző készül belépni a piacra. A Sealana (SEAL), a hazafias fókája mostanra több mint 4 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során.

99bitcoin-tokens

Már csak kevesebb, mint 10 nap van hátra az előértékesítés végéig, sokan megkérdőjelezik, hogy vajon a SEAL megelőzheti a BONK-ot az év második felében?

A Sealana túl a 4 millió dolláron, a BONK küszködik

A BONK számára ez egy hullámzó időszak volt. A token árfolyama több mint 12%-ot zuhant az elmúlt napban, ami a hét eleji rally kísérletének nyereségének nagy részét eltörölte. De miközben a BONK küzd, egy új versenyző virágzik.

Ez a versenyző a Sealana – egy token, amelyet a híres South Park rajzfilm ihletett.

Ez a fókás témájú token és a korai befektetők serege most lépte át a 4 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet. Már csak 10 nap van hátra az előértékesítés június 25-i végéig, így az érdeklődő befektetőknek viszonylag kevés idejük van arra, hogy 0,022 dollárért megvásárolják a SEAL-t.

sealana 10 nap

Ez azt jelenti, hogy 500 dollár befektetésével a jelenlegi előértékesítési árfolyam mellett alig több mint 22 000 SEAL token szerezhető.

Bár a pozitív hozam soha nem garantált, számos Solana mém érme bevezetése robbant be idén – ami arra utal, hogy a SEAL is szárnyalhat, ha minden a tervek szerint alakul.

Megnézem a $SEAL érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A $SEAL körüli figyelem továbbra is emelkedik a DEX listázások előtt

Annak ellenére, hogy a Sealana az előértékesítési fázisban van, a token körüli zsongás tagadhatatlan. A számok magukért beszélnek: már több mint 10 600 Twitter-követő és 9 800 Telegram tagjuk van. Ezek szép számok egy olyan projekt esetében, amely még nem került a nyílt piacra.

És természetesen a mainstream média is beszállt a hype-ba. Az olyan vezető híroldalak, mint a The Economic Times és a CoinCodex is bemutatták nemrégiben a SEAL-t.

Eközben a Google Trends adatai azt mutatják, hogy az elmúlt héten megugrott a Sealana iránti keresési érdeklődés. Ez az a fajta felhajtás, amely általában csak a tőzsdei bevezetés utáni árpumpát követi.

solana meme coin google trends

A Sealana azonban már a kezdetektől fogva ilyen lendületet vett – ami rendkívül jót ígér a token kilátásai szempontjából.

A Sealana vicces fókája a legjobb Solana mém érme lehet idén?

Az egymillió dolláros kérdés az, hogy a SEALana képes-e követni a BONK nyomdokaiba lépni és a Solana mém érmék csúcsává válni. Jelenleg azonban nehéz összehasonlítani a kettőt. A SEAL 0,022 dolláros fix előértékesítési ára sok Solana mémérméhez képest kedvezőnek tűnhet.

De még mindig nem ismerjük az olyan kulcsfontosságú részleteket, mint a SEAL teljes token-kínálata vagy tokenomikai struktúrája. Ezen számok nélkül lehetetlen eldönteni, hogy a SEAL lehet-e “a következő BONK”.

bome arf jun15

Érdekes módon számos top érme indulásakor nem rendelkezett konkrét részletekkel vagy fehér könyvekkel. A Book of Meme (BOME) például sikeres előértékesítést hajtott végre, és nagyon kevés információval rendelkezett arról, hogy mi a token, vagy hogy mit csinál.

A mém érmék körüli energia önmagában elég volt ahhoz, hogy 1,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációig repítse a tokent. És úgy tűnik, hogy a Sealana is ugyanezzel a módszerrel dolgozik.

Ahelyett, hogy megpróbálná lemásolni egy másik token márkajelzését, inkább rádupláz. Az előértékesítés során összegyűjtött 4 millió dollár bizonyítja, hogy ez a megközelítés működik.

Így, bár nem lehet tudni, hogy a SEAL milyen magasra emelkedhet a tőzsdére való bevezetés után, a korai siker azt sugallja, hogy ez egy olyan mémérme lehet, amelyet érdemes lesz közelről figyelni.

Megnézem a $SEAL érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index