Blokkláncról szóló kurzust tart a Ripple Japánban

ripple emi yoshikawa
Forrás: YouTube
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Web3 veteránja és a Ripple stratégiai alelnöke, Emi Yoshikawa a Kyoto University Graduate School hallgatóit invitálja a blokkláncról szóló intenzív kurzusára.

shiba shootout banner

A vállalat japán terjeszkedésének részeként a Ripple alelnöke intenzív kurzust tart az ország legjobb kutatóintézetének diákjai számára. A résztvevők a decentralizált rendszerek elméletét és gyakorlatát egyaránt tanulmányozzák, és lehetőségük lesz arra, hogy továbbfejlesszék a Web3.

A kurzus a jövő héten kezdődik, osztotta meg Yoshikawa egy posztjában az X-en.

Mint az előadó kifejtette, az általa készített program az elméleti tudás és a gyakorlati készségek előnyeit hivatott egyesíteni. A négyórás kurzus után a hallgatók képesek lesznek “intuitív módon” megérteni a blokklánc fogalmát.

A Ripple felsővezetője reméli, hogy diákjai ugyanazt az izgalmat fogják érezni, mint amit ő is átélt, amikor évekkel ezelőtt elkezdte tanulmányozni a blokkláncot. Az 1897-ben alapított Kyoto University vagy KyotoU Japán legrangosabb egyetemei közé tartozik. Ez Japán második legrégebbi egyeteme, és folyamatosan magasan szerepel Ázsia 10 legjobb egyeteme között.

További hírek:

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index