BlockDAG: Egy új kriptobányász projekt saját hardverrel

blockdag fooldala
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A BlockDAG ambiciózus célkitűzése, hogy 2025-re elérje a 10 dolláros árfolyamot, nagy izgalmat váltott ki a kriptovaluta világában. Ahogy a digitális táj evolúciója növekszik, a BlockDAG stratégiai víziója kiemeli azt a többi befektetési lehetőség közül, így kínálva az befektetőknek lenyűgöző növekedési potenciált.

base dawgz banner

Mi az a BlockDAG?

A Bitcoin és a Kaspa által inspirált BlockDAG a világ legfejlettebb 1. rétegű blokklánca. Egy élvonalbeli Proof-of-Work (PoW) algoritmus, amely iparágvezető sebességet, verhetetlen biztonságot és nagyfokú decentralizációt biztosít – állítja a weboldalán. A jövőre építve a BlockDAG a mindennapi alkalmazásoktól a vállalati szintű DeFi protokollokig képes működtetni. A bárhonnan történő bányászattal a BlockDAG egyszerűvé teszi a kriptobányászatot, mindenki számára.

blockdag termekek

Segítségével megtapasztalhatod a legegyszerűbb kriptobányászatot. Válassz a három bányászati lehetőségünk közül: a BlockDAG X10, amely tökéletes kezdőknek, napi 200 BDAG érmét tud bányászni. Az X30 napi 600 érmét bányászik, míg az X100, akár napi 2000 BDAG érmét is képes bányászni, amely a legjobb a magas hozamú és vállalati szintű műveletekhez.

A platform azt ígéri, hogy telefonon is képes lehetsz kriptovalutát bányászni. Másokkal ellentétben a BlockDAG hibrid konszenzusprotokollt használ a hálózati megállapodás eléréséhez. A konszenzusmechanizmusok közötti optimális egyensúly elérése érdekében a BlockDAG ezeket a protokollokat használja a biztonság, a skálázhatóság és a bányászat hatékonyságának növelése érdekében.

Amennyiben harveres bányászgépet vásárolnál a weboldalról, úgy azokat 2024 év végére, 2025 év elejére tervezi legyártatni, és kiszállítatni a projekt. Az előértékesítés mostani szakaszában 0,0045 dolláros áron lehet megvásárolni a BDAG érméket, a projekt a tőzsdékre 0,05 dolláros árral fog kikerülni.

Megnézem a BlockDAG oldalát

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Ethereum: A piac életerejének megőrzése

Az Ethereum blokklánc jelentős láncbeli tevékenységnövekedést tapasztal, ami a tranzakciószámok emelkedésében és az aktív tárcák számának növekedésében nyilvánul meg. Ez a trend széles körű optimizmust jelez az befektetők között, kiemelve az Ethereum tartós vonzerejét és azt sugallva, hogy a növekedés tartós marad. Az Ethereum döntő szerepe a bővülő DeFi és NFT szektorokban tovább erősíti vezető blokklánc platformként betöltött pozícióját.

Az Ethereum a tegnapi pillanatnyi árfolyam csökkenése is csupán egy pillanatnyi megingás volt.

BlockDAG: Az exponenciális növekedés úttörője

A 2025-re tervezett 10 dolláros értékelés elérése felé tett BlockDAG útja, a sikeres előértékesítésétől kezdve a Directed Acyclic Graph (DAG) technológia implementálásáig. Mindez kiemeli a blokklánc skálázhatóságának és hatékonyságának újradefiniálásában rejlő potenciálját. Az 0,0045 dollár/érme áron zajló nyolcadik előértékesítési körben a BlockDAG már 15,3 millió dollárt gyűjtött össze, több mint 7 milliárd érmét értékesítve. Ez elég erős befektetői bizalmat és érdeklődést jelez.

A BlockDAG a hálózaton belüli tranzakciós díjak fizetésére saját BDAG érméit használja, elősegítve ezzel a hálózat karbantartását és jutalmazva a validátorokat. A DAG technológia alkalmazása lehetővé teszi a tranzakciók párhuzamos feldolgozását, jelentősen növelve a hálózat skálázhatóságát és a felhasználói kapacitást.

Míg az Ethereum erős láncbeli tevékenysége a kripto tér lehetőségeit szemlélteti, a BlockDAG stratégiai víziója, hogy 2025-re elérje a 10 dolláros értékelést innovatív DAG technológiával és erős előértékesítési lendülettel, kiemeli annak növekedési és piaci hatás potenciálját.

blockdag 2

BlockDAG: skálázható megoldás a blokklánc korlátaira

KM freebitcoin 970 x 250

A BlockDAG skálázható megoldása a blokklánc hagyományos korlátaira úgy helyezi, mint egy vonzó befektetési lehetőség, képes kezelni a tranzakciók iránti exponenciálisan növekvő igényt. Ahogy a kriptovaluta piac fejlődik, a BlockDAG különleges megközelítése és ambiciózus céljai előtérbe helyezik a következő generációs blokklánc innovációk élén, ígéretes platformot és jelentős visszatérítési lehetőséget kínálva a befektetőknek.

Ezek az utolsó pillanatok az előértésítés végéig

A BlockDAG ambiciózus terve, hogy 2025-re elérje a 10 dolláros árfolyamot elég merész, ám nem lehetetlen. Az előértékesítés rendkívül jó ütemben halad, és egyre nagyobb lendületet kap. Megismerkedhetsz a projekttel az alábbi gombra kattintva. Feltétlenül ajánljuk, hogy olvasd el a projekt fehérkönyvét, tájékozódj a friss hírekről a közösségi médiában.

Megnézem a BlockDAG oldalát

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index