Bitcoin Magazine hamarosan elindul Japánban is a Metaplanet révén

Kriptomagazin bitcoin magazine japan
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A japán befektetési óriáscég, a Metaplanet egyetértési megállapodást írt alá a Bitcoin Magazine-nal, hogy a magazin hatókörét kiterjesszék Japánban.

Kucoin 960x200

A pénteken bejelentett szándéknyilatkozat révén a Metaplanet megszerezte a Bitcoin Magazine Japan kizárólagos jogait. A bejelentésre a Tennessee állambeli Nashville-ben megrendezésre kerülő ikonikus Bitcoin-konferencia alkalmával került sor, amelyen július 27-én Donald Trump tartaná a főelőadást.

A stratégiai partnerség kihasználná a magazin kiterjedt hálózatát, hogy elérjen egy “kiaknázatlan piacot”.

“A Bitcoin Magazinnal kötött szándéknyilatkozat tükrözi elkötelezettségünket a japán Bitcoin közösség egyedi igényeihez és érdeklődési köréhez igazított, lokalizált, magas minőségű tartalom biztosítása iránt” – írta a Metaplanet.

A Bitcoin Magazine Ázsiában is megjelenik

Japán, mint a Bitcoin egyik legfőbb támogatója Ázsiában, ahol a kriptokereskedelem várhatóan eléri az 500 000-et, támogató ökoszisztémát kínál az iparági szereplők számára.

A közelmúltban a Metaplanet arról számolt be, hogy további 20,38 bitcoint vásárolt 1,2 millió dollár értékben, ezzel növelve Bitcoin-portfólióját. A vállalat közzététele a negyedik Bitcoin-vásárlást jelentette júliusban.

Ez is érdekelhet: A legjobb kriptovaluták 2024-ben

A felvásárlás lehetővé teszi a Metaplanet számára azt is, hogy oktatás és magas színvonalú újságírás révén növelje a Bitcoin közösséget Japánban. Ez illeszkedik a vállalat azon stratégiájához, hogy a Bitcoint integrálja a meglévő és fejlődő vállalati keretekbe – tette hozzá a közlemény.

“A Bitcoin Magazine a legrégebbi és legelismertebb Bitcoin márkaként megtiszteltetésnek érzi, hogy egy olyan úttörővel, mint a Metaplanet, együttműködhet a japán piacra való belépés érdekében” – mondta Mike Germano, a magazinkiadvány elnöke.

Februárban a Bitcoin Magazine a White Rock Management céggel együttműködve irodát nyitott Svájcban.

A kiadvány célja, hogy a Bitcoin prominens japán Bitcoin-személyiségekkel készített exkluzív interjúkkal, különkiadású kiadványokkal és interaktív online ülésekkel fejlessze hírszolgáltatását.

Ez is érdekelhet: ByBit vélemények 2024

Emellett a kiadvány nemrégiben bejelentette a Bitcoin Magazine Pro elindítását, amely valós idejű adatokat és piacvezető chartinformációt nyújt. A kezdeményezés a Look Into Bitcoinnal való partnerség eredménye.

Emellett a magazin a következő napokban a nyomtatott kiadvány és az élő rendezvények bővítését is tervezi.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index