A WienerAI előértékesítés a végéhez közeledik

Kriptomagazin visszaszamlalas
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A WienerAI, az innovatív, mesterséges intelligenciával működő kereskedési robot és mémérme sikeresen összegyűjtött több mint 7 millió dollárt az előértékesítése során.

megadice banner 970 x 250

Már csak pár nap van hátra az előértékesítés végéig, így ez az utolsó esély a befektetők számára, hogy a legalacsonyabb belépési áron csatlakozzanak a kolbászhadsereghez.

A WienerAI előértékesítés a végéhez közeledik

Ez az utolsó lehetőség a befektetők számára, hogy $WAI tokeneket vásároljanak a kedvezményes, 0,00073 dolláros áron, mielőtt azt a decentralizált tőzsdére bevezetik.

A fejlesztőcsapat a token 10%-át már kiosztotta a kínálatra. Ez biztosítja a tőzsdei likviditást a kriptó tőzsdei bevezetéséhez, és biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

wienerai 7 nap

Az érdeklődő befektetők ETH, BNB vagy USDT használatával vehetnek részt az előértékesítésben. Alternatívaként bankkártyával vagy hitelkártyával is megvásárolhatják a tokeneket, ha még nem rendelkeznek kriptovalutával. (Ám inkább a kripto tárcás vásárlást ajánlanánk)

A nagyvonalú, 144%-os dinamikus APY staking juttatással az előértékesítés befektetői több tokent kereshetnek anélkül, hogy ténylegesen megvásárolnák azokat. Eddig több mint 7 milliárd tokent kötöttek le, ami azt mutatja, hogy az előértékesítés ideje alatt nagy az érdeklődés a lekötési funkció iránt.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Game-changer a kriptokereskedési technológiában

A WienerAI ($WAI) több mint egy mém érme; ez egy úttörő AI kereskedési bot, amely a mesterséges intelligenciát és a kriptokereskedést kombinálja egy kolbászkutya kabalafigurával a mém potenciáljára.

A kezdőbarátnak tervezett WienerAI bot intuitív kezelőfelületet kínál, amely a prediktív technológiát kihasználva előnyhöz juttatja a kereskedőket a piacon.

A WienerAI-val egy chatbot-felület segítségével interakcióba lépve a felhasználók elfogulatlan elemzéseket és ajánlásokat kapnak, így segítve őket a megalapozott kereskedési döntések meghozatalában. Emiatt a csapat a WienerAI-t a kriptók ChatGPT-jének nevezi.

wienerai tradingbot

A nyereséges kereskedések megtalálása és a kereskedési javaslatok értelmes indoklása mellett a WienerAI swap-képes. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell elhagyniuk az alkalmazást a kereskedések elhelyezéséhez.

Miután a bot megnyit egy kereskedést a felhasználó nevében, a felhasználó egy felhasználóbarát felületen keresztül nyomon követheti pozícióit és swap-történetét.

wienerai kripto chatgpt

A platform nulla díjat számít fel, így biztosítva a felhasználók számára a nyereség maximalizálását. A WienerAI emellett MEV botvédelmet kínál, amely megvédi a felhasználókat attól, hogy más botok megelőzzék őket, és biztosítja számukra a lehető legjobb kereskedési eredményeket.

Megnézem a $WAI érmét

A WienerAI ökoszisztémát működtető $WAI Token

A $WAI token egy ERC-20 token, amely az Ethereum blokkláncra épül. Ennek eredményeként a $WAI az egyik legfejlettebb decentralizált hálózat biztonságát és hatékonyságát élvezheti.

A kolbászkutyás kabalafigurája a mémérmék kereskedőit hivatott megszólítani. Tekintettel arra, hogy a kutyás mémérmék mennyire uralják a teret, ez bölcs lépés lehet a $WAI fejlesztőitől.

A Dogecoin és a Shiba Inu, a két legnépszerűbb kutyás témájú mémérme együttes piaci kapitalizációja 30 milliárd dollár.

Ha az előértékesítésre kiosztott token-kínálat teljes 30%-a a jelenlegi áron landolna a tőzsdéken, a $WAI piaci kapitalizációja kevesebb mint 20 millió dollár lenne. Ez mutatja a WienerAI hatalmas potenciálját a bevezetés után.

A $WAI token máris népszerűségre tett szert a kripto influencerek körében. Jacob Crypto Bury szerint ez lehet az új 100x mém érme a token bevezetése után.

Még nem történt megerősítés, de a token birtoklása szükséges lehet azok számára, akik használni akarják a kereskedési botot, ami hatalmas hasznosságot és potenciálisan növekvő keresletet biztosít.

Ideje csatlakozni a kolbászhadsereghez?

KM freebitcoin 970 x 250

A WienerAI nem csak a kereskedésről szól, hanem a közösségépítésről is. A WienerAI-rajongók hűséges csoportja, a “Sausage Army” gyorsan növekszik, a WienerAI-nak több mint 15 ezer követője van az X-en és 13 ezer feliratkozója a Telegram-csoportjukban.

Ez a közösségvezérelt megközelítés célja a pozitivitás terjesztése és a WienerAI vezető mémérmeként és kereskedési eszközként való megerősítése.

A befektetők még mindig csatlakozhatnak a kolbászhadsereghez, amíg a $WAI kedvezményesen kereskedik.

Megnézem a $WAI érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index