A SUI partnerségbe lép a Revoluttal

Kriptomagazin sui revolut
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Layer 1 blockchain Sui bejelentette, hogy partnerséget és együttműködést kötött a Revolut banki szolgáltatóval.

megadice banner 970 x 250

A sajtóközlemény szerint a partnerség célja a blokklánc technológia ismertségének és elfogadásának erősítése a Revolut világszerte 40 millió ügyfelet számláló felhasználói bázisa körében.

Emellett “új utakat kíván nyitni a Sui növekedése előtt, különösen Európában”.

A Sui belép a Revolutba Learn-be

A partnerség részeként a Sui a Revolut Learn programját és annak oktatási tartalmát fogja használni a potenciális jövőbeli kriptofelhasználók “viszonylag kiaknázatlan” globális közönségének méretarányos oktatására.

A résztvevők megismerkednek majd a SUI mögöttes technológiájával és növekvő ökoszisztémájával.

Nevezetesen, a partnerség olyan új felhasználókat fog vonzani, akik szeretnék felfedezni a blokklánc technológia lehetőségeiben rejlő egyedülálló lehetőségeket.

A hatalmas, nemzetközi közönség egyidejű elérése “várhatóan segít a Sui-nak fenntartani a robbanásszerű növekedési pályáját” – áll a közleményben.

Továbbá segíti majd a kriptóval kapcsolatos információkhoz való hozzáférés demokratizálásának folyamatát és az újszerű technológia használatát”.

Greg Siourounis, a Sui Alapítvány ügyvezető igazgatója szerint “a Revoluttal való összefogással lehetőségünk nyílik arra, hogy felhasználók millióival ismertessük meg a Suit, […] amely biztosítja azokat a technológiai alapokat, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy működő megoldásokat hozzanak létre, és lehetővé teszik az egyének számára, hogy zökkenőmentesen hozzáférjenek ezekhez a termékekhez és szolgáltatásokhoz”.

Kotryna Baldovskaja, a Revolut kripto globális üzletfejlesztési menedzsere hozzátette, hogy a Sui oktatási tartalmának a Revolut Learn programjába való integrálásával “célunk, hogy a felhasználóinkat ismeretekkel lássuk el a kripto egyik leglenyűgözőbb technológiai áttöréséről és a Sui ökoszisztémában rejlő számtalan lehetőségről”.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A 700 millió dollárt meghaladó TVL

Eközben a Sui Total Value Locked (TVL) meghaladta az 500 millió dolláros mérföldkövet. És tovább emelkedett.

Március 27-én a TVL értéke 703 millió dollár volt a DeFiLlama szerint.

sui-defillama
Fotó: DeFiLlama

Tavaly év vége óta jelentős növekedés tapasztalható. December 31-én, 2023. december 31-én 212,88 millió dolláron állt.

Eközben a SUI token az elmúlt 24 órában közel 15%-ot emelkedett. A cikk írásakor 2,07 dolláron kereskednek vele. Árfolyama egy hónap alatt 30%-kal drágult.

Ami a Revolutot illeti, a hónap elején az Egyesült Királyságban működő fintech partnerségre lépett a népszerű kriptotárcával, a MetaMaskkal, és elindította a Revolut Rampot az Egyesült Királyságban és az Európai Gazdasági Térségben (EGT) élő felhasználók számára.

A Revolut Ramp lehetővé teszi a felhasználók számára a másodperceken belüli on-rampot – áll a közleményben. A felhasználók ezt követően 18 fiat valutával vagy bankkártyájukkal közvetlenül a MetaMask pénztárcájukba vásárolhatnak új érméket.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index