A Shiba Inu még mindig ereje teljében, a PlayDoge ugrásra kész

Kriptomagazin playdoge1 1
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Shiba Inu (SHIB) 17%-os árfolyamemelkedése után tegnap megdöntötte a Cardano (ADA) Layer-1 projektet, és a piaci kapitalizáció alapján a 11. legnagyobb kripto lett a mémérme-mánia újabb kitörése közepette. Ám mára ismét kicsit visszacsúszott a 12. helyre.

Kucoin 960x200

Shiba Inu felzárkózik a Toncoin mellé

A SHIB növekedése elég volt ahhoz, hogy a heti teljesítményét kilökje a piros zónából, és 17,02 milliárd dollár fölé lője a piaci kapitalizációt. Ez valamivel több mint 500 millió dollárral több volt, mint az ADA.

A SHIB a 9. helyen álló Toncoinnal (TON) szemben is csökkentette a különbséget, amelynek piaci kapitalizációja több mint 22,7 milliárd dollár. A TON az elmúlt 24 órában 3%-os erősödést könyvelhetett el.

top kriptok maj29

A kutyás témájú SHIB, a Dogecoin (DOGE) mögött a második legnagyobb mémcoin (DOGE) növekedése hozzájárult ahhoz, hogy a mémcoin szektor piaci kapitalizációja az elmúlt 24 órában 9%-kal, mintegy 68 milliárd dollárra emelkedett.

A Cat In A Dogs World (MEW) 38%-os ugrással vezette a nyereséget a piaci kapitalizáció szerint legnagyobb meme coinok között, amelyet a DOG-GO-TO-THE-MOON (DOG) követett 36%-os ugrással, majd a MAGA (TRUMP), amely 23%-kal emelkedett.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Egy hosszú távú Shiba Inu befektető nagyot kaszált

A SHIB árfolyamának pumpálása segített a hosszú távú befektetőnek abban, hogy hatalmas profitot realizáljon. A kereskedő 48,09 milliárd SHIB tokent vásárolt 2625 dollárért körülbelül 3,5 évvel ezelőtt, majd a minap 1,1 millió dollárért váltotta azt profitra.

Azzal, hogy a befektetők ismét tőkét pumpálnak a mémérmékbe, a kisebb előértékesített tokenek is profitálhatnak. Az elemzők által idézett ICO-k közül a Dogeverse (DOGEVERSE) a nagy nyertesek közé tartozhat. Valamint a napokban indult vadonatúj ICO, a PlayDoge (PLAY) most robbanhat be a színpadra. A token 200 ezer dollárt gyűjtött a megjelenése után percek alatt.

Egy másik forró ICO az AI meme érme WienerAI (WAI), amely a kripto két legforróbb rését aknázza ki: a meme érméket és az AI-t. Előértékesítése már több mint 3,3 millió dollárt hozott össze.

A Solana blokkláncon a Sealana (SEAL) több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze, mivel arra törekszik, hogy a következő mémérme legyen, amely berobban a hálózaton, és egy új WIF, BONK vagy SLERF legyen.

Elindult a PlayDoge előértékesítése

A PlayDoge előértékesítés máris hullámot vet a BSC-láncban. Szinte azonnali vírusos vonzerővel tört ki a kriptoszférában, és az előértékesítés első napján máris 260 ezer dollárt gyűjtött a befektetőktől.

Hátradőltél és nézted, ahogy a Dogecoin berobban a piacon? Vártál már egy mém érmére, amely valódi szórakoztató hasznossággal rendelkezik? Nem állítjuk, hogy hasonló sikereket ér majd el a PlayDoge is, ám nagyon vidám projektnek tűnik.

playdoge jatek

Ezzel a Tamagotchi-stílusú 2D-s kripto-játékélménnyel a PlayDoge lehetővé teszi a játékosok számára, hogy birtokolják és növeljék saját Doge-jukat egy magas oktánszámú környezetben, amelyet a P2E ökoszisztémája hajt.

Képzeld csak el, hogy egy rendkívül népszerű, vírusos potenciállal rendelkező mémérme első befektetői között lehetsz.

Ismerd meg a projektet, és olvasd át a fehérkönyvet.

Megnézem a $PLAY érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index