A KuCoin 10 millió dolláros airdroppal kívánja magánál tartani a kereskedőket

kucoin 10millio airdrop
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ahogy korábban a Kriptomagazin is megírta, a KuCoint és két alapítóját az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma pénzmosással vádolja. A mai napon a KuCoin egy 10 millió dolláros airdrop programot hirdetett meg, amellyel szeretné megköszönni a közösségnek, hogy nem hagyták ott a platformot. Az airdrop nyereményben a tőzsde hivatalos érméje a KCS és a Bitcoin lesz majd megnyerhető.

megadice banner 970 x 250

További információkra 3 nap múlva kerül majd sor, így ha feliratkoztál a tőzsde hírlevelére, vagy használod a tőzsdét, akkor várhatod az információkat. Amennyiben a per ellenére is szeretnél regisztrálni a KuCoin tőzsdére, úgy azt megteheted az alábbi link segítségével.

Biztonságban van a pénzed a KuCoin-nál?

Az FTX bukása után minden egyes hasonló hírre beleremeg a befektetők gyomra, hogy csődbe megy az adott tőzsde amelyiken épp kereskedik. Egy tőzsde csődbe menetének kockázata mindig valós, és több okból is bekövetkezhet. Ám ha jól vezetik az adott tőzsdét, akkor az ilyen perek sokszor nem sebzik meg nagyon az adott tőzsdét.

A Binance volt feje Changpeng Zhao is épp bírósági tárgyalás alatt áll, hiszen bűnösnek vallotta magát, ám a Binance még mindig áll. A SEC épp a Coinbase ellen áll perben és bár a legfrissebb “győzelme” ellenére is csupán 2,5%-ot esett a tőzsde értéke.

Ám a legjobb módja annak, hogy ne ússzon el minden pénzed, ha csődbe menne egy tőzsde, az az, hogy nem ott tartod az összes kriptód.

Célszerű egy hard wallet-et vásárolni, mint amilyen a Trezor Safe 3, és itt tartani a legtöbb kriptót. A tőzsdén csak annyit tarts, amennyi a kereskedéshez szükséges, tárolásra egy hideg tárcát javaslunk.

Itt megismerheted a kriptovaluta tárcákat is.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A KuCoin nyereményjáték beharangozó

Az alábbiakban álljon a KuCoin vezérigazgatójának levele, és az airdrop nyereményjáték beharangozója.

Szeretném kifejezni hálámat minden KuCoin felhasználónak a támogatásért, bizalomért és társulásért az elmúlt néhány napban, valamint az elmúlt 7 évben. Abszolút garantálni fogjuk a felhasználói vagyon biztonságát, mint mindig, és betartjuk az előírásokat, hogy teljesítsük a bizalmunkat.

Mint mindenki tudja, a KuCoin útja nem volt zökkenőmentes. Hét év alatt számos kihívással kellett szembenéznünk, hasonlóan az egész kriptoipar viharos fejlődéséhez. Minden alkalommal, ahogy átvészeltük ezeket a hullámvölgyeket, kétségek és aggodalmak merültek fel. Mivel azonban hűek maradtunk alapvető meggyőződésünkhöz, és ragaszkodtunk az iparág pozitív jövőképéhez, minden egyes leküzdött kihívással erősebbé váltunk, és így egyre több felhasználó és iparági partner bizalmát nyertük el.

A KuCoin küldetése a kezdetektől fogva az volt, hogy a kriptoiparral együtt növekedjen, és globális elismerést, elfogadást és szeretetet szerezzen ennek a szektornak. A felhasználói érték iránti elkötelezettségünk mindig is vezérelvünk volt. 2017 októberében, a KuCoin nagyon korai szakaszában, az iparágban példátlan döntést hoztunk, hogy a CFD projekt rendellenes törlése miatt proaktívan nagy összegben szerezzük meg és kártalanítsuk a felhasználókat. Ez a proaktív kártalanítási aktus jelentette a “Népi Tőzsde” cím eredetét – a közösség eredeti megerősítésének tanúbizonyságát. Mindig is nagy becsben tartottuk ezt a ritka bizalmat, és a “People’s Exchange” címke a legbüszkébb címünk.

A közelmúltban, március 26-án és 27-én néhány felhasználó a vártnál hosszabb várakozási időt tapasztalt a kifizetési folyamat során. Mint “People’s Exchange”, mély felelősséget érzünk ezért a kellemetlenségért, és szeretnénk őszintén elnézést kérni.

Hogy kifejezzük mélységes hálánkat az Önök támogatásáért és türelméért, a KuCoin egy különleges airdrop eseményt indít összesen 10 millió USD értékben KCS-ben és BTC-ben. Reméljük, hogy ezzel a kezdeményezéssel ki tudjuk fejezni hálánkat hűséges felhasználóink támogatásáért. Köszönjük megértésüket és támogatásukat. A KuCoin továbbra is a magasabb minőségű és biztonságosabb szolgáltatásokra fog törekedni, és veletek együtt fog növekedni.

A szabályokat 3 napon belül hivatalosan is bejelentjük,és kérjük, legyen tisztában a csalások minden formájával.

Szívből köszönjük, és kellemes tapasztalatokat kívánunk a KuCoin-nal kapcsolatban! Arra is meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy tanúja legyen az egész kriptoipar fokozatos virágzásának, egészen a világ megváltoztatásáig!

Üdvözlettel,

Johnny Lyu, a KuCoin vezérigazgatója

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index