A kereskedő megjósolta a 2021-es Bitcoin vérfürdőt, most további korrekciót lát

Kriptomagazin kereskedok chart
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Egy kereskedő, akinek a Bitcoin (BTC) pontos jóslataiban van tapasztalata, azt mondja, hogy a kriptokirály bikapiaci trendvonala megtörik, és ezzel megnyílik az ajtó a korrekció előtt.

Kucoin 960x200

A Dave the Wave álnevű elemző az X platformon azt mondja a 146 000 követőjének, hogy a BTC hamarosan lefelé mozdulhat, és esetleg akár a 0,38-as Fibonacci-szintig is leeshet, ami az 50 000 dolláros szint körül van.

“A trendvonal áttörésével a súlyozott kilátásoknak a BTC árfolyamának további konszolidációja felé kell elmozdulniuk rövidebb távon. Vagy egy tartomány kialakulását keressük [0,23 fib] vagy a vételi zóna [0,38 fib] támogatását. Ez akár egy jobb 4. negyedévre is felkészülhet.”

dave the wave btc fibonacci
Fotó: Dave the Wave

A kereskedő azt mondja, hogy a havi chartot figyeli, hogy további megerősítést kapjon a trendfordulóról.

“Még mindig szeretnék látni némi követést a havi grafikonon, hogy megerősítsük a trendfordulót… ezek a dolgok időt vesznek igénybe.”

btc dave
Fotó: Dave the Wave

A Bitcoin jelenlegi havi gyertyája kissé lejjebb ment, mióta Dave the Wave közzétette a grafikonját, és most az átlós támaszszint alatt kereskedik.

Az elemző nemrégiben 2025 decemberére jósolta a Bitcoin piaci csúcsát a logaritmikus növekedési csatorna (LGC) görbe saját verziójának felhasználásával, amelynek célja, hogy megjósolja a Bitcoin hosszabb távú ciklus mély- és csúcspontjait, miközben kiszűri a rövidebb távú volatilitást.

“Ha a BTC négyéves ciklus elméletét vallja, akkor ez nem biztos, hogy sokat segít a csúcson (ismét). Ha azonban az LGC elméletet írja alá, akkor ismét hasznos lehet”.

Ez is érdekelhet: FreeBitco.in vélemények – Ingyen BTC csaptelep/faucet

Az elemző a grafikonját elnézve azt sugallja, hogy a Bitcoin 2025 végén elérheti az LGC-modell csúcsát, és 300 000 dollár fölé emelkedhet.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index