A Bitcoin-tulajdonosok szabadulnának a befektetésüktől

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Miközben a Bitcoin árfolyama csökkenést tapasztal, a Santiment elemző platform adatai jelentős tendenciát mutatnak: A Bitcoin-tulajdonosok soha nem látott ütemben mozgatják ki eszközeiket a pénztárcájukból. Ez a tendencia tükrözi a Bitcoin márciusi történelmi csúcsának elérése előtt megfigyelt aktivitást, de az akkoriaktól eltérően a jelenlegi tendencia a potenciális veszteségek miatti növekvő aggodalmakat tükrözi.

99bitcoin-tokens

A Bitcoin-tárcák állománya a legnagyobb mértékben csökkent

A Santiment jelentése szerint a bármilyen mennyiségű BTC-t birtokló Bitcoin-tárcák száma március 14. óta három nap alatt a legjelentősebb csökkenést szenvedte el.

Ez a csökkenés masszív eladást jelez, ahogy a bitcoin árfolyama csökken.

A cikk írásakor 65 651 dolláron állt a Bitcoin, ami a hónap eleji 71 000 dollár feletti értékről és a március közepi 73 000 dolláros csúcsról esett vissza.

bitcoin jun18

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Növekszik a félelem a Bitcoin befektetők körében

A Bitcoin gyors mozgása a tárcákból azt sugallja, hogy a befektetők egyre inkább aggódnak a további áresés miatt. A BTC 30 napos változása -2,1%-on áll, a 7 napos változás -3,5%, a 24 órás változás pedig -0,8%. Ezek a számok kiemelik a Bitcoin-tulajdonosok növekvő aggodalmát, ami arra készteti őket, hogy eladjanak a potenciális veszteségek elkerülése érdekében.

Ez is érdekelhet: A legjobb tap-to-earn Telegram játékok

Az Ethereum egyre népszerűbb

A Bitcoin csökkenésével ellentétben az Ethereumot birtokló tárcák száma növekszik. Ez az Ethereum iránti növekvő érdeklődést és bizalmat jelzi, a saját közelmúltbeli árfolyam-ingadozásai ellenére. A cikk írásakor 3448,3 dolláron állt az Ethereum, a hónap elején még 3850 dollár felett volt. A -3,1%-os 7 napos és a -33%-os 24 órás változás ellenére az Ethereum 30 napos emelkedése +10,6%-os volt.

ethereum jun18

A Bitcoin és Ethereum állományok ellentétes trendjei rávilágítanak a kriptopénzpiac változó dinamikájára. Miközben a Bitcoin-tulajdonosok óvatossággal és eladással reagálnak az árfolyamcsökkenésekre, az Ethereum új befektetőket szerez és ellenálló képességet mutat. Ez a változó tájkép a kriptopiac befektetői preferenciáinak és stratégiáinak lehetséges eltolódására utal.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index