5 kripto airdrop a hétre

Kriptomagazin crypto airdrop
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptovaluta airdropok olyanok, mint a váratlan ajándékok a digitális világban, amelyek ingyenes tokeneket kínálnak a résztvevőknek. Mind a tapasztalt befektetők, mind az újoncok számára egyedülálló lehetőséget nyújtanak arra, hogy jutalmakat szerezzenek anélkül, hogy egy fillért is költenének. Képzeld el, hogy ingyenes tokeneket kapsz, amelyek értéke idővel növekedhet, így egy kellemes lökést adva a kriptoportfóliójának.

Kucoin 960x200

Az airdropok különböző projektektől származnak, néhány új és figyelemre vágyó, mások jól ismert és hűséges felhasználóikat szeretnék megköszönni. Ebben a cikkben bemutatjuk a jelenleg elérhető legjobb airdropokat, kiemelve azokat, amelyek azonnali jutalmakat kínálnak és hosszú távú nyereségeket ígérnek. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel, hogyan profitálhatsz ezekből az izgalmas lehetőségekből.

Kepler ($gKPR)

Az első token a kripto airdrop listán a Kepler ($gKPR) token airdrop, amely a Kepler NFT Play to Earn játék natív tokenje. A Kepler ($gKPR) token airdrop 2024. július 1-től július 6-ig tart. A $gKPR token teljes készlete 1,000,000,000.00. A $gKPR token airdrop teljes mennyisége 135,000, és összesen 1000 nyertest hirdetnek ki a Kepler airdropban.

Részvétel a Kepler ($gKPR) Airdropban – lépésről lépésre útmutató

 1. Kövesd be a keplerhomes-t Twitteren
 2. Retweeteld a KeplerHomes posztját
 3. Töltsd le az xBot-ot
 4. Küldd be a Solana tárca címed az airdrop oldalon

 

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

AirDAO ($AMB)

A második token a listán az AirDAO ($AMB) token airdrop, amely az AirDAO egy DeFi platform natív tokenje, amely blokklánc technológiát használ pénzügyi szolgáltatások nyújtására. Az AirDAO ($AMB) token airdrop 2024. június 12-től július 12-ig tart. A $AMB token teljes készlete 6,483,638,041.00. Az $AMB token airdrop teljes mennyisége 3000, és összesen 105 nyertest hirdetnek ki az AirDAO airdropban. Ne habozz, vegyél részt az $AMB token airdropban ma, mivel 10 nap múlva véget ér.

Részvétel az AirDAO ($AMB) Airdropban – Lépésről lépésre útmutató

 1. Kövesd be az AirDAO-t Twitteren
 2. Kövesd az AirDAO Council-t Twitteren
 3. Csatlakozz az AirDAO Discord szerverhez
 4. Csatlakozz az AirDAO Global Telegram csoporthoz

Bull Run Bets ($BRBC)

A harmadik token a listán a Bull Run Bets ($BRBC) token airdrop. A Bull Run Bets egy kaszinó natív tokenje, amely a Binance Smart Chain blokklánc ökoszisztémára épült, hogy játékon keresztüli kereseti lehetőséget nyújtson. A Bull Run Bets ($BRBC) token airdrop 2024. június 30-tól július 30-ig tart. Az $BRBC token airdrop teljes mennyisége 100000, és összesen 50 nyertest hirdetnek ki a Bull Run Bets airdropban.

Részvétel a Bull Run Bets ($BRBC) Airdrop – Lépésről lépésre útmutató

 1. Csatlakozz a Bull Run Bets Telegramhoz
 2. Kövesd be Bull Run Bets Twitterjét

 

Ez is érdekelhet: A legjobb kripto ICO-k 2024-ben

Piacoin ($PIA)

KM freebitcoin 970 x 250

A negyedik kripto airdrop a listán a Piacoin ($PIA) token airdrop, amely a Piacoin egy DeFi Platform natív tokenje, amely a Binance Smart Chain ökoszisztémára épült. A Piacoin ($PIA) token airdrop 2024. június 6-tól július 5-ig tart. A $PIA token teljes készlete 666,888.00. A $PIA token airdrop teljes mennyisége 5000, és összesen 500 nyertest hirdetnek ki ebben az airdropban.

Részvétel a Piacoin ($PIA) Airdropban – Lépésről lépésre útmutató

 1. Add meg a BEP20 tárca címed az airdrop oldalon
 2. Kövesd be a Piacoin Twitterét
 3. Retweeteld a Piacoin airdrop posztját
 4. Kövesd a Piacoint a Coinmarketcap-en és írj egy megjegyzést
 5. Csatlakozz a Piacoin Telegram közösséghez
 6. Kövessd a Piacoin Telegram csatornát
 7. Kövesd Piacoin Mediumát
 8. Kövesd Piacoin Githubját
 9. Feliratkozás a YouTube csatornájukra

 

Teddy Bear ($TBC)

Az utolsó token a kripto airdrop listán a Teddy Bear ($TBC) token airdrop, amely egy Memecoin, amely a Binance Smart Chain ökoszisztémára épült. A Teddy Bear ($TBC) token airdrop 2024. június 27-től július 5-ig tart. A $TBC token teljes készlete 100,000,000.00. A $TBC token airdrop teljes mennyisége 100000, és összesen 1000 nyertest hirdetnek ki ebben az airdropban.

Részvétel a TEDDY BEAR ($TBC) Airdropban – Lépésről lépésre útmutató

 1. Likeold a TEDDY BEAR Airdrop tweetjét
 2. Kövesd a TEDDY BEAR-t Twitteren
 3. TEDDY BEAR Airdrop bejegyzés retweetelése
 4. Említsd meg 3 barátodat

 

Forrás

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index